Στους τελικούς Αντωνόπουλος και Καρβούνη

 
Στους τελικούς Αντωνόπουλος και Καρβούνη
Στους τελικούς Αντωνόπουλος και Καρβούνη
tennisnews team Σάββατο, 16 Ιουλίου 2016 - 2:20

Πολύ καλά κύλησε η χθεσινή μέρα στα Ιωάννινα για τα ελληνικά χρώματα, αφού ο Χρήστος Αντωνόπουλος και η Βάσια Καρβούνη προκρίθηκαν στους τελικούς των μονών, ενώ οι Καρβούνη και η Γαλάτεια Μεσοχωρίτη αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες στα διπλά.

Ο Χρήστος Αντωνόπουλος έχασε μόλις τρία games από τον Σέρβο Bodin Zarkovic, τον οποίο κέρδισε με 6-1, 6-2 και προκρίθηκε στον τελικό του μονού αγοριών στο νεοσύστατο Ioannina Cup, που ανήκει στην Grade 5 κατηγορία της ITF.

O Χρήστος, Νο. 2 στο ταμπλό, θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον Ιταλό Federico Rebecchini, Νο. 5 στο ταμπλό, που κέρδισε δύσκολα τον Αυστριακό Moritz Thiem, με 3-6, 6-2, 7-5.

Στο μονό των κοριτσιών, η Βάσια Καρβούνη επιβλήθηκε της Ιταλίδας Chiara Giaquinta με 6-3, 7-6 (5) και προκρίθηκε στον τελικό, όπου θα συναντήσει τη Ρωσίδα Daria Lukyanova. Η τελευταία απέκλεισε τη Σέρβα Aleksandra Stankovic, με 6-1, 6-3. Η Βάσια είναι στο Νο. 1 του ταμπλό και η Lukyanova στο Νο. 2. 

Ήδη ένας τίτλος κατέληξε σε ελληνικά χέρια, στα διπλά των κοριτσιών. Οι Βάσια Καρβούνη και Γαλάτεια Μεσοχωρίτη κέρδισαν στον τελικό τις Ρουμάνες Carmen Roxana Manu και Denisa Elena Gheorghe, με 6-4, 7-6 (4).

Και στον τελικό των διπλών αγοριών είχαμε ελληνική εκπροσώπηση, αλλά οι Αϊτόρ Ζερδίλας και Στάθης Τσιρανίδης ηττήθηκαν από τους Ιταλούς Nicolo Crespi και Andrea Pecorella, με 7-5, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots