Στις "32" του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος η Φασουλά

 
Στις "32" του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος η Φασουλά
Στις "32" του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος η Φασουλά
tennisnews team Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016 - 14:00

Η Ελένη Φασουλά έφτασε μέχρι τις "32" καλύτερες του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κάτω των 14 ετών, που φιλοξενείται στο Pilsen της Τσεχίας. Στο consolation ταμπλό των αγοριών συνεχίζει την προσπάθειά του ο Νίκος Μανόπουλος.

Η Φασουλά ολοκλήρωσε με μια νίκη και μια ήττα την προσπάθειά της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Pilsen της Τσεχίας. Στον 2ο γύρο, όπου προκρίθηκε με bye, είχε κερδίσει τη Liz Badde από το Λουξεμβούργο με 6-2, 6-4.

Προκρίθηκε στις "32" καλύτερες και εκεί ολοκλήρωσε την προσπάθειά της, γνωρίζοντας την ήττα από τη Ρωσίδα Avelina Sayfetdinova, No. 7 στο ταμπλό, με 6-0, 6-0.

Θυμίζουμε πως στο κυρίως ταμπλό των κοριτσιών αγωνίστηκε και η Χριστίνα Ντάνου, η οποία γνώρισε την ήττα στον 1ο γύρο από τη Βρετανίδα Kylie Bilchev, με 6-1, 6-0. Η Ντάνου αγωνίστηκε και στο consolation ταμπλό, όπου ηττήθηκε από τη Σουηδέζα Angelina Melki, με 5-3, 4-1.

Στο consolation ταμπλό του μονού αγοριών αγωνίστηκαν δύο Έλληνες τενίστες, οι Νίκος Μανόπουλος και Χρήστος Νικολούλης. Ο Νικολούλης πέρασε με bye στον 2ο γύρο του consolation, όπου ηττήθηκε από τον Σκοπιανό Vedran Radonjanin, με 5-3, 4-2.

Ο Μανόπουλος θα συνεχίσει την προσπάθειά του στο consolation, καθώς πήρε bye για τον 2ο γύρο και εκεί ξεπέρασε με walkover το εμπόδιο του Ρώσου Daniel Ibragimov. Στον 3ο γύρο, ο 13χρονος Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον Mikhail Kniazeu, από τη Λευκορωσία.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots