Η Balkan tennis league στο Βελιγράδι για το Davis Cup (pics)

 
Η Balkan tennis league στο Βελιγράδι για το Davis Cup (pics)
Η Balkan tennis league στο Βελιγράδι για το Davis Cup (pics)
tennisnews team Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016 - 22:23

Η Balkan tennis league συνεπής με τους στόχους που έχει θέσει (Προώθηση και υποστήριξη του τένις στα Βαλκάνια ), συμμετείχε στην διοργάνωση με αθλητές και φίλους του τένις από όλη την Ελλάδα. Συγκεκριμένα τα μέλη της BTL, παρακολούθησαν την προσπάθεια της Σερβίας να προκριθεί στους ημιτελικούς του Davis Cup, κόντρα στην κάτοχο του περσινού τίτλου, Μεγάλη Βρετανία.

Οι Σέρβοι προσπάθησαν σκληρά αλλά οι Βρετανοί του δεν άφησαν περιθώρια παίρνοντας την πρόκριση στον επόμενο γύρο με 3-2. Η Σερβική ομοσπονδία Τένις ευχαρίστησε τους Έλληνες φιλάθλους και τους αθλητές για την ολόθερμη υποστήριξη και υποσχέθηκε πιο στενή συνεργασία (προπονητικά καμπ με την Ακαδημία του Novak Djokovic). Παράλληλα οι τυχεροί αθλητές που συμμετείχαν στο 1ο Βαλκανικό καμπ, παρευρέθηκαν στο Davis Cup με πληρωμένη την συμμετοχή από την BTL, και φωτογραφήθηκαν με τα είδωλα τους.

Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία και τις εμπειρίες που αποκόμισαν οι συμμετέχοντες ήταν η παρουσία και η υποστήριξη του Andy Murray στη oμάδα (όπου παρότρυνε τους συμπαίκτες του και παράλληλα στην διάρκεια της προπόνησης μάζευε τις μπάλες για να βοηθήσει στην διαδικασία προετοιμασίας).

Στις φωτογραφίες τα μέλη και οι αθλητές της Balkan tennis league και οι τυχεροί αθλητές. Ο Γιάννης Αρτζόγλου (ΣΑΣ ΣΕΡΡΩΝ) μαζί με τον Andy Murray και Δημήτρης Χατζηνάσιος (Les Raquettes) στην Ακαδημία του Νόλε.

Τέλος οι συμμετέχοντες υποσχέθηκαν να ακολουθούν την προσπάθεια βαλκανικών χωρών στις εκδηλώσεις DAVIS CUP AND FRDERATION CUP.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots