Μέχρι τον 3ο γύρο Σαμαρά και Μωϋσιάδη

 
Μέχρι τον 3ο γύρο Σαμαρά και Μωϋσιάδη
Μέχρι τον 3ο γύρο Σαμαρά και Μωϋσιάδη
tennisnews team Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2016 - 20:13

Μέχρι τον 3ο γύρο του CRNA REKA Open U16 έφτασαν οι Βάλια Σαμαρά και Στεφανία Μωϋσιάδη, που πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις στο Kavadarci της ΠΓΔΜ. Καλές παρουσίες και από τους Γιώργο Δοξιάδη, Γιάννη Μπινόπουλου, Δημήτρη Μελισσινό, Δημοσθένη Ταραμονλή, Γιώργο Χαραλαμπίδη, Ειρήνη Πατρωνίδη, Κατερίνα Αργυρίου και Νικολέτα Αγγελάκη, που εκπροσώπησαν επίσης τα ελληνικά χρώματα στο τουρνουά της Tennis Europe.

Πολύ καλές προσπάθειες πραγματοποίησαν τα ελληνόπουλα στο Kavadarci της ΠΓΔΜ, με τις πορείες των Στεφανίας Μωϋσιάδη και Βάλιας Σαμαρά μέχρι τις "16" καλύτερες των μονών κοριτσιών U16 να ξεχωρίζουν.

Η Σαμαρά κέρδισε στην πρεμιέρα της στον 2ο γύρο την Σκοπιανή Mina Daskalovic, No. 14 στο ταμπλό, με 6-2, 6-0, αλλά στον 3ο γύρο ηττήθηκε από την κορυφαία του ταμπλό, τη Ρουμάνα Raluca Maria Tudorache, με 6-0, 6-1. Η Μωϋσιάδη πήρε επίσης bye για τον 2ο γύρο, όπου κέρδισε την Σκοπιανή Blagica Golubova με 6-1, 6-1. Στον 3ο γύρο ηττήθηκε έπειτα από ένα κλειστό ματς από την Σκοπιανή Jana Ognjanovska, Νο. 4 στο ταμπλό, με 2-6, 6-3, 6-0.

Η Ειρήνη Ασημίνα Πατρωνίδη, Νο. 16 στο ταμπλό, ηττήθηκε στον 2ο γύρο από την Ρωσίδα Polina Naumenko, με 6-1, 6-2, ενώ στον 2ο γύρο ολοκλήρωσε την προσπάθειά της και η Κατερίνα Αργυρίου, που ηττήθηκε από την Σκοπιανή Jana Tanevska, Νο. 9 στο ταμπλό, με 6-0, 6-2. Στον 2ο γύρο σταμάτησε και η πορεία της Νικολέτας Αγγελάκη, που γνώρισε την ήττα από τη Βουλγάρα Berna Yahe, No. 12 στο ταμπλό, με 6-3, 6-4.

Στο μονό των αγοριών της διοργάνωσης της 3ης κατηγορίας U16 της ΕΤΑ, πολύ καλή προσπάθεια πραγματοποίησε ο Γιώργος Δοξιάδης, ο οποίος κέρδισε στον πρώτο του αγώνα τον Βούλγαρο Dimitar Nikolov με 6-1, 6-1. Στον 2ο γύρο, ο Γιώργος ηττήθηκε από τον Σκοπιανό Mihail Kuseski, Νο. 1 στο ταμπλό, με 6-4, 6-2.

Στον 2ο γύρο με bye πέρασε και ο Δημοσθένης Ταραμονλής, ο οποίος ηττήθηκε από τον Ιταλό Andrea Calogero με 6-3, 6-0. Ο Γιάννης Μπινόπουλος κέρδισε τον Βούλγαρο Evelin Shopov στην πρεμιέρα του με 6-4, 6-1, στον 2ο γύρο όμως γνώρισε την ήττα από το Νο. 2 του ταμπλό, τον Σκοπιανό Luka Ljuben Andonov, με 6-2, 6-2.

Ο Δημήτρης Μελισσινός χρειάστηκε έναν προκριματικό αγώνα για να μπει στο κυρίως ταμπλό, κερδίζοντας τον Βούλγαρο Dimitar Nikolov με 6-1, 6-2. Στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό, ηττήθηκε από τον Σκοπιανό Sasha Popovski, με 6-2, 6-4. Τέλος, ο Γιώργος Χαραλαμπίδης ηττήθηκε στον 1ο γύρο από τον Ρώσο Fedor Korolev, με 6-0, 6-0.

Πολύ καλό τουρνουά πραγματοποίησε ο Αλέξανδρος Tsikov, που αγωνίζεται για τα χρώματα της Ουκρανίας. Ο ελληνικής καταγωγής αθλητής, κέρδισε τον Ολλανδό Daniel Cvetkovski με 6-2, 6-1 και τον Ιταλό Andrea Pigliapoco με 6-2, 6-1, για να μπει στον 3ο γύρο του μονού αγοριών, όπου ηττήθηκε από τον Andonov με 6-3, 6-4.

Στα διπλά των αγοριών, οι Γιώργος Δοξιάδης και Alexander Vasyliev κέρδισαν τους Δημοσθένη Ταραμονλή και Αλέξανδρο Tsikov με 1-6, 6-0, 10-8 στον 2ο γύρο, όπου και τα δυο ζευγάρια πέρασαν με bye.

Σήμερα, οι Δοξιάδης και Vasyliev ηττήθηκαν στα προημιτελικά από τους κορυφαίους του ταμπλό, τους Σκοπιανούς Luka Ljuben Andonov και Mihail Kuseski, με 6-4, 6-0. Στα διπλά αγωνίστηκαν και οι Μπινόπουλος και Χαραλαμπίδης, που ηττήθηκαν στον 1ο γύρο από τους Βούλγαρους Nikolov και Shopov, με 6-4, 6-0.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots