Στον τελικό η Ελλάδα

 
Στον τελικό η Ελλάδα
Στον τελικό η Ελλάδα
tennisnews team Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2019 - 17:49

Η Εθνική μας ομάδα στα αγόρια κάτω των 16 ετών, πήρε ακόμα μια πολύ σημαντική νίκη στην Constanta της Ρουμανίας και προκρίθηκε στον τελικό της Ζώνης "C" στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Summer Cups της Tennis Europe!

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, επικράτησε της διοργανώτριας Ρουμανίας με 2-0 και εξασφάλισε την παρουσία του στον αυριανό τελικό του τουρνουά της Ζώνης "C" του European Summer Cups, στην κατηγορία των αγοριών U16.

Ο Φίλιππος Αστρεινίδης άνοιξε το δρόμο για την ελληνική ομάδα, κερδίζοντας τον Luca-Daniel Constantin με 7-6 (4), 6-4.

Ακολούθησε μια συγκλονιστική μάχη ανάμεσα στον Βαγγέλη Κυπριώτη και στον Dragos Nicolae Cazacu, που είχε νικητή τον 15χρονο Έλληνα, με 7-6 (4), 6-7 (4), 7-6 (2). Ήταν και η νίκη που "σφράγισε" την ελληνική πρόκριση στον τελικό του τουρνουά.

Εκεί θα βρεθεί και η Βουλγαρία, η οποία κέρδισε στον άλλον ημιτελικό τη Ρωσία με 2-1. Η πανίσχυρη Βουλγαρία έχει στην αποστολή της τον Petr Nesterov, No. 14 στη συνολική κατάταξη της Tennis Europe, τον Ivan Penev (No. 128) και τον Nikolay Nedelchev (No. 457).

Θυμίζουμε πως την ελληνική αποστολή, εκτός από τους Κυπριώτη και Αστρεινίδη, στελεχώνει και ο Βασίλης Βολτυράκης. Αρχηγός της αποστολής μας είναι ο Διονύσης Κυπριώτης.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots