Αναχώρησαν οι Εθνικές ομάδες στα 12άρια (pics)

 
Αναχώρησαν οι Εθνικές ομάδες στα 12άρια (pics)
tn team Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021 - 18:40

Αναχώρησαν οι ελληνικές αποστολές στα 12άρια αγοριών και κοριτσιών για το Karlovac της Κροατίας και τη Λεμεσό της Κύπρου αντίστοιχα, όπου θα διεκδικήσουν μέσα στην εβδομάδα την πρόκριση για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Tennis Europe Nations Challenge.

Η ελληνική ομάδα των αγοριών U12, με αρχηγό τον Χρήστο Τοκατλίδη, αποτελείται από τους Άλκη Μιχαλακόπουλο, Θανάση Ζαβουργιανό και Γιώργο Σινάνη.  

Από τις 22 έως τις 25 Ιουλίου, δηλαδή από την Πέμπτη ως την Κυριακή, η ομάδα μας θα διεκδικήσει την πρόκριση στην τελική φάση του Tennis Europe Nations Challenge στο Karlovac της Κροατίας, όπου θα αγωνιστούν ακόμα οι Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Γερμανία, Ισραήλ, Ιταλία, Πορτογαλία, Σλοβενία και φυσικά η Κροατία. Δυο απ' αυτές της ομάδες, θα προκριθούν στην τελική φάση.

Η ελληνική ομάδα των κοριτσιών U12, θα αγωνιστεί τις ίδιες μέρες στη Λεμεσό της Κύπρου. Αρχηγός αποστολής είναι ο Δημήτρης Μίζιος και την Ελλάδα θα εκπροσωπήσουν οι αθλήτριες Αναστασία Χριστοφορίδου, Ειρήνη-Ραφαέλα Καναβαράκη και Βασιλική Μιχαλοπούλου.

Στο τουρνουά της Λεμεσού, εκτός από την Ελλάδα τα δυο εισιτήρια της πρόκρισης θα διεκδικήσουν η Κύπρος, η Βουλγαρία, η Γαλλία, η Γεωργία, το Ισραήλ, η Ρουμανία και η Ισπανία.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots