Νέα μεγάλη νίκη στην Αυστρία για τον Μεσσή

 
Ανδρέας Μεσσής
Ανδρέας Μεσσής
tn team Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021 - 8:44

Ο Ανδρέας Μεσσής συνεχίζει και αυτή την εβδομάδα τις πολύ καλές εμφανίσεις του στα διεθνή τουρνουά της Αυστρίας και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Bad Waltersdorf Junior Open της Tennis Europe.

Μετά την εξαιρετική εβδομάδα που είχε Fürstenfeld της Αυστρίας και την πορεία μέχρι τον τελικό, ο Ανδρέας Μεσσής πραγματοποιεί μια ακόμα εκπληκτική εβδομάδα στην πόλη Bad Waltersdorf της Αυστρίας.

Και αυτό το τουρνουά ανήκει στη 2η κατηγορία U14 της Tennis Europe και ο Ανδρέας κέρδισε στην πρεμιέρα του τον Γάλλο Victor Velter με 6-3, 6-0. Στον δεύτερο αγώνα του, κέρδιζε τον Ιταλό Pietro Augusto Bonivento με 3-6, 6-0, 3-1 όταν εκείνος εγκατέλειψε, ενώ στη συνέχεια έκανε μια πολύ καλή νίκη απέναντι στον Πολωνό Grzegorz Zemla, No.4 στο ταμπλό και Νο.83 στα 14άρια της Tennis Europe, με 6-3, 6-3.

Η επιτυχία αυτή στέλνει τον αθλητή του Ο.Α. Φοίβος Λάρισας στα προημιτελικά, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Τσέχο Matyas Kozlovsky, No.8 στο ταμπλό και Νο.113 στα 14άρια της Tennis Europe. Ο Ανδρέας βρίσκεται στο Νο.16 του ταμπλό και στο Νο.152 στα 14άρια της Ευρώπης.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots