Σε 2 τελικούς Ασλανισβίλι και Μαστρογαμβράκης στο Κιλκίς

 
Άρτεμις Ασλανισβίλι
Άρτεμις Ασλανισβίλι
tn team Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021 - 22:04

Η Άρτεμις Ασλανισβίλι και ο Σταύρος Μαστρογαμβράκης προκρίθηκαν σε δυο τελικούς στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe στο Κιλκίς. Στους τελικούς στα μονά προκρίθηκαν ακόμα η Βασιλική Τρίγκα και ο Στέργιος Αχιλλέας Παπαδόπουλος.

Συνεχίστηκαν οι ελληνικές επιτυχίες και σήμερα στο διεθνές τουρνουά της 3ης κατηγορίας U16 που φιλοξενείται αυτή την εβδομάδα στο Kilkis Tennis Club, με την ολοκλήρωση των ημιτελικών σε όλα τα ταμπλό.

Η Άρτεμις Ασλανισβίλι επικράτησε της Αθηνάς Γρηγοριάδου με 6-4, 6-1 και προκρίθηκε στον τελικό του μονού κοριτσιών. Εκεί θα αντιμετωπίσει τη Βασιλική Τρίγκα, που έκανε έναν εκπληκτικό αγώνα και απέκλεισε τη Βρετανίδα Allegra Korpanec Davies, No.2 στο ταμπλό, με 7-6 (3), 6-0.

Η Ασλανισβίλι θα παίξει και στον τελικό του διπλού, όπου μαζί με την Ανδρομάχη Μπαρμπαγιάννη κέρδισαν σήμερα στα ημιτελικά τις Ναταλία Κασσή και Μαρία Τσιρώνη με 6-3, 6-3. Στον άλλον ημιτελικό οι Korpanec Davies και Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου επικράτησαν της Θεοδώρας Κούσιου και της Έλενας Παλιούρα με 7-6 (9), 6-0.

Στο τουρνουά των αγοριών, σε δυο τελικούς προκρίθηκε ο Σταύρος Μαστογαμβράκης. Στα μονά κέρδισε τον Αλέξανδρο Βασιλειάδη με 6-1, 6-2, ενώ στο διπλό, μαζί με τον Ηρακλή Καλάνοφ, κέρδισαν τον Κύπριο Μάριο Πραστίτη και τον Ελβετό Luc Wieland με 6-4, 3-6, 10-6.

Στο μονό των αγοριών, στον τελικό ο Μαστρογαμβράκης θα αντιμετωπίσει τον Στέργιο Αχιλλέα Παπαδόπουλο, που κέρδισε σε έναν συναρπαστικό ημιτελικό τον Ηρακλή Καλάνοφ, με 6-3, 0-6, 7-5.

Αύριο το τουρνουά θα ολοκληρωθεί, με τους 4 τελικούς όλων των ταμπλό. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots