Ημιτελικά και συνεχίζει η Μιχαλοπούλου στη Λεμεσό!

 
Ημιτελικά και συνεχίζει η Μιχαλοπούλου στη Λεμεσό!
tn team Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 - 8:38

Η Βάσια Μιχαλοπούλου προελαύνει στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe στα 14άρια που φιλοξενείται στη Λεμεσό της Κύπρου, χάνοντας μόλις 8 games στα 3 πρώτα παιχνίδια της για να προκριθεί στα ημιτελικά!

Στον πρώτο της ημιτελικό σε διοργάνωση Tennis Europe θα αγωνιστεί η Βάσια Μιχαλοπούλου, η οποία κάνει μια φανταστική εβδομάδα στο Famagusta Tennis Club της Κύπρου.

Η αθλήτρια του Ο.Α. Καλαμάτας, Νο.10 στα 14άρια των κοριτσιών στην Ελλάδα, κέρδισε στον πρώτο της αγώνα την Κύπρια Ελεωνόρα Φωτίου με 6-0, 6-3. Στη συνέχεια απέκλεισε τη Βρετανίδα Isabella Angela Relton, Νο.6 στο ταμπλό, με 6-1, 6-1, ενώ στα προημιτελικά νίκησε την Κύπρια Άντρεα Γεωργίου Παπακυριακού με 6-3, 6-0.

Στα ημιτελικά της διοργάνωσης της 3ης κατηγορίας U14 της Tennis Europe, η Βάσια θα αντιμετωπίσει τη Ρωσίδα τενίστρια Alisa Grinkevich, που είναι στο Νο.2 του ταμπλό και στο Νο.299 σε όλη την Ευρώπη στα 14άρια.

Στο διπλό, η Μιχαλοπούλου συνεργάστηκε με την Μέριλιν Σεραφίδου από την Κύπρο, φτάνοντας μέχρι την ημιτελική φάση. Κέρδισαν την Caroline Hermanns και την Παντελία Μουσαίου με 6-1, 6-3, καθώς και τις Αναστασία Ευθυμίου και Vitalina Sokoliuk, Νο.2 στο ταμπλό, με 6-1, 6-2, ηττήθηκαν ωστόσο στα ημιτελικά από τις Lola Feher και Alice Sonaglia, Νο.4 στο ταμπλό, με 6-1, 6-3.

Στο τουρνουά της Λεμεσού αγωνίστηκε και η Αιμιλία Πάντου, η οποία κέρδισε στον 1ο γύρο την Κύπρια Μαίρη Παύλου με 6-1, 6-4 και ολοκλήρωσε την πορεία της στον 2ο γύρο, όπου ηττήθηκε από την Ιταλίδα Alice Sonaglia, με 6-1, 2-6, 6-3.

Στο διπλό η Πάντου έπαιξε μαζί με την Ουγγαρέζα Sara Sakic, με την οποία κέρδισαν στον 1ο γύρο τις Κύπριες Μαίρη Παύλου και Ιωάννα Κυριακίδου με 6-4, 6-1. Στα προημιτελικά τις σταμάτησαν οι Feher και Sonaglia, με 7-5, 6-4.

Τέλος, στο τουρνουά των αγοριών συμμετείχε ο Έκτορας Τσατσάκης, ο οποίος έκανε πολύ καλές εμφανίσεις και έπαιξε σε έναν προημιτελικό και έναν ημιτελικό.

Στα μονά, ο Έκτορας κέρδισε τον Κύπριο Πέτρο Ηρακλέους με 6-1, 6-0 και τον Ρώσο Artem Khusanov με 6-1, 6-1, αλλά ηττήθηκε από τον κορυφαίο του ταμπλό, τον Κύπριο Αχιλλέα Μακρή, με 6-1, 6-3.

Στα διπλά συνεργάστηκε με τον Κύπριο Νικόλα Λοττίδη, με τον οποίο κέρδισαν στον 1ο γύρο τους Κύπριους Παναγιώτη Κουρρή και Ανδρέα Πιερίδη, με 6-0, 6-4. Στα προημιτελικά κέρδισαν τον Ρoυμάνο Vladimir Ciobica και τον Βούλγαρο Jason Gladwish με 6-1, 6-1. Στα ημιτελικά έδωσαν μεγάλη μάχη με τον Σέρβο Matija Putic και τον Σλοβάκο Samuel Sykora, Νο.2 στο ταμπλό, ηττήθηκαν όμως μετά από ένα πολύ αμφίρροπο ματς με 6-7 (7), 7-6 (4), 10-6.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots