Πρωταθλητής στο διπλό και τελικό στο μονό ο Παγώνης στο Ρότερνταμ

 
Πρωταθλητής στο διπλό και τελικό στο μονό ο Παγώνης στο Ρότερνταμ
tennisnews team Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2023 - 16:46

Ο Ράφα Παγώνης κατέκτησε τον τίτλο στο διπλό του FOCUS / ROBEY Open στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, ενώ προκρίθηκε επίσης και στον τελικό του διπλού, όπου θα διεκδικήσει αύριο το "double".

Δυο σημαντικές και πολύ καλές νίκες πανηγύρισε σήμερα ο Ράφα Παγώνης στα κλειστά γήπεδα του TH Victoria στο Ρότερνταμ, για τη διοργάνωση της 2ης κατηγορίας U12 της Tennis Europe, FOCUS / ROBEY Open.

Το πρωί, ο Ράφα επιβλήθηκε του Βέλγου Raphael Debelder με 6-0, 7-6 (1), για να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του μονού.

Συνεχίζει χωρίς χαμένο σετ ο Ράφα, που κάνει ένα πολύ καλό τουρνουά. Στη φάση των ομίλων είχε χάσει μόλις 5 games, κερδίζοντας καθαρά τον Γάλλο Nelson Rakotomahanina με 6-0, 6-1, τον Βέλγο Jul Oostvogels με 6-3, 6-1 και τον Ελβετό Noah Honsberger με 6-0, 6-0.

Προκρίθηκε στα νοκ άουτ, όπου συνέχισε το ίδιο εντυπωσιακά, κερδίζοντας χθες για τα προημιτελικά τον Βρετανό Kai Max Hodkinson, με 6-0, 6-2.

Σήμερα, στον ημιτελικό με τον Debelder, έπαιξε με διαφορά το πιο δύσκολο σετ στο τουρνουά μέχρι τώρα, αλλά ήταν άψογος στο tie-break, όπου έχασε μόλις έναν πόντο.

Αύριο, θα αντιμετωπίσει για τον τελικό έναν άλλον Βέλγο, τον Rune Hosten.

Κέρδισε ήδη τον τελικό του διπλού σήμερα το μεσημέρι ο Ράφα, όπου έπαιξε αντίπαλος μαζί με τους δυο Βέλγους, τον Hosten και τον Oostvogels. Μαζί με τον συμπαίκτη του, τον Γερμανό Luys Calin, πήραν μια δύσκολη νίκη με 7-6 (3), 5-7, 10-6 και αναδείχθηκαν πρωταθλητές.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots