Πρωταθλητής ο Αυγέρης στην Αρχαία Ολυμπία

 
Από την απονομή των μονών, οι Αυγέρης, Παναγιωτίδου, Βολονάκη και Δράκος
Από την απονομή των μονών, οι Αυγέρης, Παναγιωτίδου, Βολονάκη και Δράκος
tn team Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024 - 14:25

Ο Αλέξανδρος Αυγέρης αναδείχθηκε πρωταθλητής στο μονό αγοριών στο διεθνές τουρνουά στα 14άρια της Tennis Europe στην Αρχαία Ολυμπία.

Στον σημερινό τελικό του μονού αγοριών, ο Αυγέρης επικράτησε του Κοσμά Δράκου με 6-1, 6-0 και κατέκτησε τον τίτλο στο τουρνουά της 3ης κατηγορίας στα 14άρια της Tennis Europe, που φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία.

Ούτε ένα σετ δεν έχασε όλη την εβδομάδα ο Αυγέρης, ο οποίος κέρδισε 5 παιχνίδια με απολογισμό μόλις 9 χαμένων games!

Ήταν στο Νο.1 του ταμπλό ο αθλητής του Α.Ο.Α. Αμπελ. Μενεμένης, ο οποίος βρίσκεται στο Νο.2 της χώρας μας στα 14άρια και στο Νο.57 σε όλη την Ευρώπη.

Αυτός ήταν ο 2ος φετινός του τίτλος σε Tennis Europe τουρνουά, μετά το διπλό στον Μαραθώνα, ενώ συνολικά ήταν ο 7ος τίτλος του Tennis Europe (5 στα διπλά, 1 στα μονά). Στα μονά και στα 14άρια κέρδισε για 2η φορά τίτλο, μετά το τουρνουά της Ραφήνας τον περασμένο Δεκέμβριο.

Εξαιρετική εβδομάδα είχε και ο Κοσμάς Δράκος, αθλητής του Α.Ο.Α. Φιλοθέης, ο οποίος για πρώτη φορά στην καριέρα του έπαιξε σε τελικό Tennis Europe διοργάνωσης, κάνοντας πολύ καλές νίκες όπως αυτές κόντρα στον Θάνο Χαιρόπουλο στα προημιτελικά και στον Γιάννη Μοτσάκο στα ημιτελικά.

Επιπλέον, ο Δράκος ήταν φιναλίστ και στο διπλό αγοριών χθες, μαζί με τον Μοτσάκο, χάνοντας τον τίτλο από τους Κωνσταντίνο Δημητρίου Ζωτό και Χαιρόπουλο.

Στο τουρνουά των κοριτσιών, η Λυδία Παναγιωτίδου ολοκλήρωσε το double σήμερα, κερδίζοντας στον τελικό την Κωνσταντίνα Βολονάκη. Θυμίζουμε πως χθες η Παναγιωτίδου είχε πάρει τον τίτλο και στο διπλό, μαζί με τη Χαρά Ζήνα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots