Στον τελικό του διπλού στα Τίρανα ο Σπανός

 
Στον τελικό του διπλού στα Τίρανα ο Σπανός
tn team Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2024 - 17:16

Ο Αλέξανδρος Σπανός είχε μια καλή πορεία μέχρι τα προημιτελικά του μονού στο 12άρι τουρνουά του National Sport Park στα Τίρανα, ενώ στο διπλό προκρίθηκε στον τελικό και θα διεκδικήσει αύροι τον 1ο του τίτλο σε Tennis Europe τουρνουά.

Στον πρώτο του τελικό σε διεθνές τουρνουά της Tennis Europe προκρίθηκε ο Αλέξανδρος Σπανός, ο οποίος μαζί με τον Βρετανό Marc Fulwood κέρδισαν σήμερα τους Aleksey Imamutdinov και Andrej Temov με 6-4, 4-6, 10-5, για να μπουν στον τελικό του National Sport Park Open, τουρνουά 2ης κατηγορίας U12 της Tennis Europe.

Αύριο για τον τίτλο θα αντιμετωπίσουν τους Βούλγαρους Steliyan Darakev και Viktor Georgiev.

Στο μονό ο Σπανός έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, καθώς πήρε την 1η θέση στον όμιλό του, κερδίζοντας τον Τούρκο Alper Ozkan με 6-0, 6-0, τον Γερμανό Viktor Damyanov με 6-0, 6-2 και τον Ρώσο Timophey Storozhuk με 6-2, 6-2. Στα νοκ άουτ υπέστη την ήττα από τον Darakev με 6-0, 6-0.

Στα Τίρανα της Αλβανίας αγωνίστηκε και η Στυλιανή Τσιάμη αυτή την εβδομάδα, η οποία έφτασε επίσης μέχρι τα προημιτελικά στο μονό. Στον 2ο γύρο, όπου προκρίθηκε με bye, η Ελληνίδα αθλήτρια κέρδισε την Κοσοβάρα Hana Veseli με 6-7 (1), 6-4, 10-8. Στη συνέχεια ηττήθηκε σε ένα κλειστό ματς από την Ουγγαρέζα Boglarka Ertekes με 6-4, 6-3.

Στο διπλό η Τσιάμη έπαιξε μαζί με τη Yana Volkova, αλλά και εκεί βρήκε το ουγγρικό εμπόδιο των Ertekes και Vivien Szabo στον 1ο γύρο, από τις οποίες ηττήθηκαν με 6-4, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots