Ημιφιναλίστ στα Τίρανα ο 10χρονος Ανδρέας Γεωργίου

 
Ημιφιναλίστ στα Τίρανα ο 10χρονος Ανδρέας Γεωργίου
tn team Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2024 - 10:45

Ο γεννημένος το 2014, Ανδρέας Γεωργίου, αγωνίστηκε στο πρώτο τουρνουά της Tennis Europe μακριά από την Κύπρο στο National Sport Park Open στα Τίρανα και έφτασε μέχρι την ημιτελική φάση.

Πολύ καλή παρουσία είχε ο μικρός αθλητής από την Κύπρο, Ανδρέας Γεωργίου, στο 12άρι τουρνουά (Category 2) της Tennis Europe που φιλοξενείται στα Τίρανα της Αλβανίας, φτάνοντας μέχρι την ημιτελική φάση.

Μετά από 3 διεθνή τουρνουά Tennis Europe που έπαιξε σε Λάρνακα, Λεμεσό και Λευκωσία, ο Γεωργίου έπαιξε στο πρώτο του τουρνουά μακριά από την Κύπρο και προκρίθηκε στον πρώτο του ημιτελικό.

Αρχικά πήρε την 1η θέση στον όμιλό του, κερδίζοντας τον Κοσοβάρο Morihei Duraku με 6-1, 6-1, τον Τούρκο Emir Berk Buyukatli με 6-1, 6-1 και τον Αλβανό Jonis Gaba με 2-6, 6-0, 10-4.

Για τα νοκ-άουτ κέρδισε τον Βρετανό Marc Fulwood με 6-3, 7-5 και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά, όπου ηττήθηκε σε ένα κλειστό ματς από τον Βούλγαρο Viktor Georgiev με 6-4, 6-2.

Ο Γεωργίου, ο οποίος ήταν ημιφιναλίστ και στο Smrivka Bowl πριν λίγες μέρες στην Κροατία, ένα μεγάλο διεθνές τουρνουά για τα 10άρια, έπαιξε και διπλό στα Τίρανα, μαζί με τον Viktor Damyanov από τη Γερμανία, φτάνοντας έως τα προημιτελικά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots