Πρωταθλητές στην Ηλιούπολη Λυκουρέσης και Μοτσάκος

 
Πρωταθλητές στην Ηλιούπολη Λυκουρέσης και Μοτσάκος
© tennisnews.gr
tn team Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2024 - 18:31

Ο Βασίλης Λυκουρέσης και ο Γιάννης Μοτσάκος αναδείχθηκαν πρωταθλητές στο διπλό αγοριών της διεθνούς διοργάνωσης U14 της Ηλιούπολης. Στα μονά, στον τελικό προκρίθηκε ο Μοτσάκος, που θα διεκδικήσει το "double".

Ο Λυκουρέσης και ο Μοτσάκος, Νο.1 στο ταμπλό του διπλού γι' αυτή την εβδομάδα στο Ilioupoli Cup, επικράτησαν στον τελικό των Κοσμά Δράκου και Χριστόφορου Καρούσο με 6-0, 3-6, 10-3, για να φτάσουν στην κατάκτηση του τροπαίου.

Το ζευγάρι των Λυκουρέση και Μοτσάκου είχε αποκλείσει στον 1ο γύρο τους Ιάσονα-Δημήτρη Φούκα και Οδυσσέα Κωνσταντίνου με 6-4, 6-2, στα προημιτελικά κέρδισαν τους Ιορδάνη Χατζηνικολάου και Κωνσταντίνο Λαμπράκη με 6-4, 6-0, ενώ στα ημιτελικά τους Χρήστο Αφρουδάκη και Άγγελο Χατζηνικολάου με 4-6, 6-3, 10-8.

Αυτός ήταν ο 2ος τίτλος για τον Λυκουρέση σε Tennis Europe διοργάνωση μετά το διπλό στην Κάλυμνο το 2023, ενώ ο 2ος ήταν και για τον Μοτσάκο, 1ος στο διπλό και 1ος στα 14άρια, αφού είχε κερδίσει το μονό στα 12άρια στην Κάλυμνο το 2022.

Ο Μοτσάκος θα διεκδικήσει και το μονό αύριο, καθώς κέρδισε στα ημιτελικά τον Ουκρανό Bogdan Yatsuta με 6-2, 3-6, 6-0 και θα παίξει στον τελικό κόντρα στον Βρετανό Myles Kiely, που κέρδισε στον άλλον ημιτελικό τον Θάνο Χαιρόπουλο με 6-3, 6-3.

Στο διπλό των κοριτσιών, τον τίτλο κατέκτησαν η Διόνη Κουκούλη και η Χαρά Ζήνα, οι οποίες θα αποτελέσουν και το ζευγάρι του τελικού στο μονό.

Όλα τα αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα του τουρνουά εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots