Κουκούλη και Ζήνα τον τίτλο στην Ηλιούπολη

 
Κουκούλη και Ζήνα τον τίτλο στην Ηλιούπολη
© tennisnews.gr
tn team Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2024 - 18:31

Η Διόνη Κουκούλη και η Χαρά Ζήνα κατέκτησαν τον τίτλο στο διπλό της διεθνούς διοργάνωσης της Tennis Europe στην Ηλιούπολη, ενώ θα είναι και οι δυο παίκτριες που θα παίξουν αύριο στον τελικό του μονού.

Η Κουκούλη και η Ζήνα επικράτησαν στον σημερινό τελικό του διπλού κοριτσιών της διοργάνωσης της 3ης κατηγορίας U14 της Tennis Europe της Ηλιούπολης των Αγγελίνας Γκλαβά και Δανάης Μαργαρίτη με 6-3, 6-2.

Κατέκτησαν έτσι τον τίτλο χωρίς να χάσουν ούτε ένα σετ όλη την εβδομάδα στα γήπεδα της Ηλιούπολης. Οι κορυφαίες του ταμπλό, είχαν κερδίσει στον 1ο γύρο τις Κατερίνα Χατζοπούλου και Αναστασία-Μαρία Μπουρσινού με 6-0, 6-0, ενώ με το ίδιο σκορ κέρδισαν και τις Σοφία Μήτσου και Veronika Stepanishcheva στα προημιτελικά. Στα ημιτελικά απέκλεισαν τις Αντωνία Αναστασία Παπαγαπητού και Έλενα Ταρασιάδη με 6-0, 6-4.

Αυτός ήταν ο 14ος τίτλος σε Tennis Europe διοργάνωση για την Κουκούλη (12 στο διπλό και 2 στο μονό), 6ος στη φετινή σεζόν (5 στο διπλό, 1 στο μονό) και 5ος στα 14άρια (όλοι στο διπλό).

Για τη Ζήνα ήταν ο 3ος τίτλος σε Tennis Europe τουρνουά, μετά από την Αρχαία Ολυμπία (14άρια) και τα Κουφάλια (16άρια) αυτής της σεζόν, όπου επίσης κέρδισε στα διπλά.

Οι δυο πρωταγωνίστριες του διπλού, θα αναμετρηθούν και για τον τίτλο στο μονό αύριο. Η Κουκούλη, Νο.1 στο ταμπλό, βγήκε νικήτρια μετά από μια συναρπαστική μάχη με την Ηλιάνα Μύθη, με 6-2, 1-6, 7-6 (1).

Η Ζήνα απέκλεισε στον άλλον ημιτελικό τη Βασιλική Τσαντίλη με 6-1, 6-1, για να μπει στον τελικό έχοντας αθροιστικά 4 χαμένα games, σε 4 αναμετρήσεις!

Στα αγόρια, πρωταθλητές στο διπλό αναδείχθηκαν οι Βασίλης Λυκουρέσης και Γιάννης Μοτσάκος, ενώ στον τελικό του μονού προκρίθηκε ο Μοτσάκος.

Όλα τα αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα του τουρνουά εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots