Έκανε το double στο Tennis Europe της Ηλιούπολης η Ζήνα

 
Έκανε το double στο Tennis Europe της Ηλιούπολης η Ζήνα
© tennisnews.gr
tn team Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2024 - 14:31

Η Χαρά Ζήνα κέρδισε τη Διόνη Κουκούλη στον τελικό του Ilioupoli Cup, τουρνουά Tennis Europe κάτω των 14 ετών και θα φύγει από την Ηλιούπολη με δυο τίτλους, κερδίζοντας παράλληλα τον 1ο τίτλο της στα μονά σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Η Ζήνα επικράτησε στον τελικό του Ilioupoli Cup της Κουκούλη με 6-3, 6-1 και ολοκλήρωσε την άψογη εβδομάδα της στα γήπεδα του Α.Ο.Α. Ηλιούπολης, ούσα αήττητη σε 9 αγώνες, 5 στα μονά και 4 στα διπλά. Στους 5 αγώνες της στα μονά μάλιστα έχασε μόλις 8 games σε 5 αναμετρήσεις!

Χθες ήταν η πρωταθλήτρια στο διπλό μαζί με την Κουκούλη και σήμερα πέτυχε το πρώτο της "double" σε Tennis Europe διοργάνωση, για να κερδίσει παράλληλα και τον 1ο τίτλο της στα μονά.

Συνολικά ήταν 4ος τίτλος της σε Tennis Europe, αφού πριν από την Ηλιούπολη είχε κερδίσει άλλους 2 τίτλους στα διπλά νωρίτερα φέτος, στο 14άρι της Αρχαίας Ολυμπίας και στο 16άρι των Κουφαλίων.

Σήμερα ολοκληρώθηκε και το μονό των αγοριών στην Ηλιούπολη, με τον Γιάννη Μοτσάκο να φτάνει κοντά αλλά να μην καταφέρνει να κάνει και εκείνος το double, καθώς ηττήθηκε από τον Βρετανό Myles Kiely.

Όλα τα αποτελέσματα του Ilioupoli Cup εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots