Πρωταθλήτρια εις διπλούν η Μελίνα Κουτσού στα Σκόπια

 
Πρωταθλήτρια εις διπλούν η Μελίνα Κουτσού στα Σκόπια
tn team Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2024 - 15:22

Μετά τον τίτλο στο διπλό, η Μελίνα Κουτσού αναδείχθηκε πρωταθλήτρια και στο μονό στο MTP Open U12 στα Σκόπια, κάνοντας έναν πολύ εντυπωσιακό τελικό.

Μόλις ένα game απώλεσε από την Ουγγαρέζα Boglarka Ertekes η Ελληνίδα αθλήτρια, η οποία πήρε τη νίκη με 6-0, 6-1 και ολοκλήρωσε με τον ιδανικότερο τρόπο μια άψογη εβδομάδα στο MTP Tennis Club στα Σκόπια.

Η αθλήτρια του Α.Ο.Α. Σταυρούπολης Ίφιτος, Νο.6 στην Ελλάδα στα 12άρια, δεν έχασε ούτε ένα σετ σε 9 αναμετρήσεις όλη την εβδομάδα, 6 για το μονό και 3 για το διπλό.

Στη φάση των ομίλων, είχε κερδίσει εύκολα τις Galena Todeva με 6-0, 6-0 και Ana Spaseska με 6-1, 6-0, ενώ στο ματς που δυσκολεύτηκε περισσότερο από κάθε άλλο στο τουρνουά, βρήκε αντίσταση μόνο στο 2ο σετ από τη Βουλγάρα Karla Barzakova, το οποίο πάντως κέρδισε, για να επικρατήσει με 6-0, 7-6 (1).

Προκρίθηκε στα νοκ άουτ και εκεί έκανε εξίσου εντυπωσιακές εμφανίσεις το τελευταίο τριήμερο, για να κερδίσει τη Ρουμάνα Iustina Amedea Burada στα προημιτελικά με 6-1, 6-0, τη Ρουμάνα Maria Alexandra Ciuciu στα ημιτελικά με 6-2, 6-3 και την Ουγγαρέζα Ertekes στον τελικό με 6-0, 6-1

Χθες είχε κερδίσει τον τίτλο και στο διπλό, με παρτενέρ την Τουρκάλα Madina Rakhmanova. Οι δυο τους κέρδισαν στα προημιτελικά τις Jovana Atanasovska και Ciuciu με 6-4, 6-2, στα ημιτελικά τις Lora Georgieva και Dea Krstevska με 6-4, 6-0 και στον τελικό τις Karla Barzakova και Raya Karabova με 6-3, 6-4.

Αυτοί ήταν και οι πρώτοι δυο τίτλοι που κέρδισε η Μελίνα σε Tennis Europe τουρνουά, όπου είχε μια ακόμα διάκριση, την παρουσία στον τελικό του διπλού στο Patra's Juniors στην Πάτρα, τον περασμένο Ιούνιο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots