Προκρίθηκε στον τελικό ο Παγώνης

 
Προκρίθηκε στον τελικό ο Παγώνης
tn team Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024 - 19:07

Επέστρεψε στους τελικούς ο Ραφαήλ Παγώνης, ο οποίος μετράει μόλις 7 χαμένα games σε 4 αναμετρήσεις στα γήπεδα της Herodotou Tennis Academy στη Λάρνακα της Κύπρου και προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά της 2ης κατηγορίας στα 14άρια της Tennis Europe.

Ο Παγώνης, ο οποίος βρίσκεται στο Νο.1 του ταμπλό του TE U14 Herodotou Tennis Academy G2, κέρδισε καθαρά σήμερα στα ημιτελικά τον Άθω Καρακατσιάνη από την Κύπρο, Νο.3 στο ταμπλό, με 6-2, 6-0, για να εξασφαλίσει την παρουσία του στον αυριανό τελικό της διοργάνωσης.

Εκεί θα αντιμετωπίσει έναν άλλον Κύπριο αθλητή, τον Μιχάλη Γενεθλίου, Νο.2 στο ταμπλό, που στον άλλον ημιτελικό επικράτησε και εκείνος εύκολα του Τσέχου Daniel Soukup, με 6-0, 6-2.

Μόλις 7 games έχει χάσει στους πρώτους 4 αγώνες του στο τουρνουά ο Παγώνης, ο οποίος απέκλεισε στον 1ο γύρο τον Raphael Christian Rahnev με 6-0, 6-0, στον 2ο γύρο τον Χάρη Γαβριηλίδη με 6-0, 6-2 και στα προημιτελικά τον Vaclav Barina με 6-1, 6-2.

Αύριο θα διεκδικήσει τον 9ο τίτλο του για φέτος σε διοργάνωση της Tennis Europe, 7ο στα μονά.

Να σημειωθεί πως στη Λάρνακα αγωνίστηκε και ο Αλέξιος Τρίγκας, ο οποίος έπαιξε στον 1ο γύρο με τον Γενεθλίου, από τον οποίο ηττήθηκε με 6-1, 6-1. Ο Γενεθλίου, όπως και ο Παγώνης, έφτασε με ευκολία στον τελικό, έχοντας 9 χαμένα games σε 4 αγώνες.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots