Στον τελικό του διπλού η Καρανταλή

 
Στον τελικό του διπλού η Καρανταλή
tn team Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2024 - 18:39

Η Έλενα Καρανταλή κατέλαβε τη 2η θέση στο διπλό του J60 τουρνουά του Estepona της Ισπανίας.

Η Καρανταλή είχε μια πολύ καλή εβδομάδα στο Estepona της Ισπανίας, μια μικρή πόλη που βρίσκεται στην επαρχία της Μάλαγας, την Ανδαλουσία.

Στο διπλό η 17χρονη Ελληνίδα τενίστρια, η οποία βρίσκεται στο Νο.649 της παγκόσμιας κατάταξης στα 18άρια, έπαιξε μαζί με την Ισπανίδα Alexia Gonzalez Galino, με την οποία έφτασαν μέχρι τον τελικό.

Κέρδισαν στον 1ο γύρο τη Μαροκινή Tasnime Ahamout και τη Δανή Caroline Hermanns με 5-7, 6-2, 10-5, για να μπουν στα προημιτελικά. Εκεί απέκλεισαν τις Ισπανίδες Ainara Fernandez Sanchez και Mercedes Garcia Cid με 6-2, 6-4, ενώ στα ημιτελικά κέρδισαν ακόμα ένα ισπανικό δίδυμο, αυτό των Valentina Carreras Medina και Noa Ribera Brisa, με 6-3, 6-1.

Στον τελικό της hardcourt διοργάνωσης της J60 κατηγορίας της ITF, η Καρανταλή και η Gonzalez Galino ηττήθηκαν από την Ισπανίδα Ariadna Garcia-Patron Canals και την Κορεάτισσα Ha Yoon Son, με 6-2, 6-4.

Και στα μονά έκανε καλές εμφανίσεις η Καρανταλή, η οποία έχει την έδρα της στη Βαρκελώνη. Η αθλήτρια της Ad In Tennis Academy, απέκλεισε την Ισπανίδα Vega Aguilar Ferrandez με 4-6, 7-5, 6-2 και την Γαλλίδα Lyne Thach με 6-3, 7-6 (1), για να μπει στην προημιτελική φάση. Εκεί τη σταμάτησε η Ρωσίδα Sofia Iakukhina, που την κέρδισε με 6-2, 6-0.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots