1η θέση στο διπλό για τις Γκλαβά και Μαργαρίτη στην Κόρινθο

 
1η θέση στο διπλό για τις Γκλαβά και Μαργαρίτη στην Κόρινθο
tn team Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2024 - 19:04

Η Αγγελίνα Γκλαβά και η Δανάη Μαργαρίτη αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες στο διεθνές 14άρι τουρνουά της Tennis Europe,  Corinth Canal Tennis Cup, που φιλοξενείται στην Κόρινθο. Στον τελικό του μονού προκρίθηκε η Κωνσταντίνα Βολονάκη.

Στον σημερινό τελικό του διπλού κοριτσιών στο Corinth Canal Tennis Cup, η Αγγελίνα Γκλαβά και η Δανάη Μαργαρίτη, Νο.1 στο ταμπλό, δεν άφησαν περιθώρια στις Αργυρώ Αρτσίτα και Βασιλική Τσαντίλη, τις οποίες κέρδισαν με 6-0, 6-1.

Δυο νίκες χρειάστηκε να κάνουν Γκλαβά και Μαργαρίτη για να φτάσουν ως τον τίτλο, αφού είχαν bye για τα ημιτελικά, όπου επίσης έφτασαν σε άνετη επικράτηση, επί των Maria-Diana Dimaca και Βαλέρια Βερέμη, με 6-1, 6-2.

Αυτός ήταν ο 2ος τίτλος σε Tennis Europe διοργάνωση για τις Γκλαβά και Μαργαρίτη, που κέρδισαν μαζί και το τουρνουά της Χαλκίδας πριν από 3 εβδομάδες, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα ήταν φιναλίστ σ' αυτό της Ηλιούπολης.

Στο μονό των κοριτσιών, τον τίτλο θα διεκδικήσει η Κωνσταντίνα Βολονάκη αύριο, καθώς πέρασε στον τελικό μετά και τη νίκη της επί της Γκλαβά με 6-1, 6-1. Στον άλλον ημιτελικό, η Duru Arslan από την Τουρκία απέκλεισε τη Μαργαρίτη, με 6-3, 6-1.

Στα αγόρια, τον τίτλο στο διπλό κατέκτησαν οι Γιάννης Μοτσάκος και Θάνος Ξηροτάγαρος, ενώ στον τελικό του μονού προκρίθηκαν οι Κωνσταντίνος Καλπαξίδης και Κοσμάς Δράκος.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots