Το σήκωσε η Βολονάκη στην Κόρινθο

 
Το σήκωσε η Βολονάκη στην Κόρινθο
tn team Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2024 - 16:09

Η Κωνσταντίνα Βολονάκη πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη εις βάρος της Duru Arslan από την Τουρκία και κατέκτησε τον τίτλο στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe στην Κόρινθο.

Η Βολονάκη και η Arslan, Νο.1 και Νο.2 στο ταμπλό αντίστοιχα, έδωσαν μεγάλη μάχη στον τελικό του Corinth Canal Tennis Cup σήμερα, με την Ελληνίδα παίκτρια να κάνει μια σπουδαία ανατροπή και να παίρνει τελικά τη νίκη με 2-6, 7-5, 6-4.

Ήταν το μόνο παιχνίδι στο οποίο συνάντησε αντίσταση η Βολονάκη, η οποία έδωσε άλλους τρεις αγώνες στον Ο.Α. Κορίνθου και απώλεσε μόλις 4 games αθροιστικά, για να μπει στον τελικό.

Αυτός ήταν ο 1ος τίτλος της στη φετινή σεζόν στα μονά σε Tennis Europe διοργάνωση, καθώς ήταν φιναλίστ αλλά όχι πρωταθλήτρια σε άλλες 4 διοργανώσεις. Στα διπλά έχει κερδίσει 2 τίτλους φέτους, ενώ συνολικά στην καριέρα της έχει 2 τίτλους στα μονά στα 14άρια και 4 σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες (12άρια και 14άρια), καθώς και άλλους 5 σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες των διπλών, 9 δηλαδή στο σύνολο.

Σήμερα ολοκληρώθηκε και το μονό των αγοριών, όπου ο Κοσμάς Δράκος κέρδισε τον Κωνσταντίνο Καλπαξίδη. Θυμίζουμε πως χθες έγιναν τα διπλά, με τις Αγγελίνα Γκλαβά και Δανάη Μαργαρίτη να κερδίζουν τον τίτλο στα κορίτσια και τους Γιάννη Μοτσάκο και Θάνο Ξηροτάγαρο στα αγόρια.

Αναλυτικά όλα τα τελικά αποτελέσματα του Corinth Canal Tennis Cup

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots