Φιναλίστ η Τσέτσου στη Μυτιλήνη, έχασε στις λεπτομέρειες τον τίτλο

 
Φιναλίστ η Τσέτσου στη Μυτιλήνη, έχασε στις λεπτομέρειες τον τίτλο
tn team Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2024 - 20:11

Η Ελένη Τσέτσου έφτασε πολύ κοντά στον 1ο της τίτλο σε ITF διοργάνωση, αλλά ηττήθηκε στο tie-break του 3ου σετ από την Τουρκάλα Ecrin Lal Yavuz και ολοκλήρωσε με τη 2η θέση την καλή της εβδομάδα στα γήπεδα της Μυτιλήνης.

Μετά από έναν συναρπαστικό τελικό, τον οποίο έφερε σε ισορροπία και παραλίγο να κερδίσει στο 3ο σετ, η Ελένη Τσέτσου ηττήθηκε τελικά από την Lal Yavuz με 6-3, 4-6, 7-6 (4) και πήρε τη 2η θέση στο μονό του Mytilene Junior Cup.

Η 17χρονη αθλήτρια του Α.Ο.Α. Χαϊδαρίου, Νο.5 στην Ελλάδα στα 18άρια, συμμετείχε μόλις για 10η φορά στην καριέρα της σε ITF τουρνουά και έφτασε για 1η σε έναν τελικό.

Για να φτάσει σ' αυτόν, κέρδισε στον 1ο γύρο τη Βενετία Λέκα με 7-6 (1), 1-6, 6-3, στον 2ο γύρο την Τουρκάλα Lara Ozcan με 6-3, 6-1, στα προημιτελικά την Καναδή Marylee Longpre με 6-3, 6-4 και στα ημιτελικά την Τουρκάλα Minel Naz Kaynak με 6-4, 6-2.

Στο μονό των αγοριών της J30 διοργάνωσης της Μυτιλήνης, τον τίτλο κέρδισε ο Τούρκος Bora Bakici, που κέρδισε στον τελικό τον Βρετανό Leo Wright με 6-2, 6-2.

Χθες ολοκληρώθηκαν τα διπλά, όπου οι Νεφέλη Φασουλά και Βενετία Λέκα κέρδισαν τον τίτλο στα κορίτσια, ενώ οι Βαγγέλης Βάλσαμος και Νικόλας Ζάχος ήταν φιναλίστ στα αγόρια.

Όλα τα τελικά αποτελέσματα του τουρνουά εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots