Ευρωπαϊκό U16: Στις "32" και η Πρωιμάκη

 
Ευρωπαϊκό U16: Στις "32" και η Πρωιμάκη
tn team Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2024 - 17:32

Μετά την Κατερίνα Ουσταμπασίδου, στη φάση των "32" του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U16 της Πάρμας προκρίθηκε και η Μυρτώ Πρωιμάκη!

Η Ελληνίδα τενίστρια, που όπως και η Ουσταμπασίδου ξεκίνησε την προσπάθειά της από τον 2ο γύρο, έκανε σήμερα την πρεμιέρα της και ξεπέρασε το εμπόδιο της Λιθουανής Vasare Stanaityte, με 6-3, 6-3.

Με αυτή την καθαρή επικράτηση, η 16χρονη αθλήτρια του Ο.Α. Σούδας, Νο.11 στην Ελλάδα στα 18άρια και Νο.207 στην Ευρώπη στα 16άρια, μπήκε στον 3ο γύρο.

Εκεί θα αναζητήσει αύριο μια θέση ανάμεσα στις "16" καλύτερες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Πάρμας, απέναντι στην Πολωνή Maja Pawelska, που βρίσκεται στο Νο.92 της Ευρώπης, αλλά απέκλεισε το Νο.9 του ταμπλό σήμερα.

Η Ουσταμπασίδου, η οποία κέρδισε χθες την Ισραηλινή Shahar Manhard με 6-4, 6-2, θα παίξει με τη Γερμανίδα Emily Victoria Eigelsbach στον 3ο γύρο.

Οι δυο Ελληνίδες έπαιξαν και στο διπλό σήμερα, κάνοντας την πρεμιέρα τους απέναντι στις Nika Dragicevic και Ana Petkovic από την Κροατία, από τις οποίες ηττήθηκαν με 6-2, 6-3.

Οι Ανδρέας Μεσσής και Άλκης Μιχαλακόπουλος, που επίσης βρίσκονται στην Πάρμα, ηττήθηκαν χθες στο μονό και θα παίξουν στο bonus draw, ενώ έπαιξαν και στο διπλό σήμερα, κάνοντας μια πολύ καλή προσπάθεια κόντρα στο πολύ δυνατό δίδυμο των Ισπανών Tito Chavez και Eudald Gonzalez, Νο.10 στο ταμπλό, αλλά αποκλείστηκαν άδοξα, αφού ηττήθηκαν με 4-6, 6-4, 14-12.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots