Ευρωπαϊκό U16: Εκτός 16άδας Ουσταμπασίδου και Πρωιμάκη

 
Ευρωπαϊκό U16: Εκτός 16άδας Ουσταμπασίδου και Πρωιμάκη
tn team Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2024 - 18:08

Η Κατερίνα Ουσταμπασίδου και η Μυρτώ Πρωιμάκη δεν τα κατάφεραν στις σημερινές τους αποστολές για τον 3ο γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U16 της Πάρμας. Στο consolation ταμπλό συνεχίζει την πορεία του ο Ανδρέας Μεσσής.

Εκτός 16άδας στο Ευρωπαϊκό ατομικό πρωτάθλημα της Πάρμας στην Ιταλία έμειναν οι Κατερίνα Ουσταμπασίδου και Μυρτώ Πρωιμάκη, που αγωνίστηκαν αμφότερες σήμερα για τον 3ο γύρο.

Η Ουσταμπασίδου έχασε ένα κλειστό 1ο σετ απέναντι στη Γερμανίδα Emily Victoria Eigelsbach και το έχασε και δεν μπόρεσε να επιστρέψει μετά απ' αυτό, γνωρίζοντας την ήττα με 6-4, 6-1. Θυμίζουμε πως η γεννημένη το 2009 αθλήτρια του Ο.Α. Θεσσαλονίκης, είχε κερδίσει την Ισραηλινή Shahar Manhard με 6-4, 6-2 για να μπει στη φάση των "32".

Η Πρωιμάκη έπαιξε επίσης στον 3ο γύρο, μετά και τη νίκη που είχε κάνει ενάντια στη Λιθουανή Vasare Stanaityte με 6-3, 6-4. Σήμερα η αθλήτρια του Ο.Α. Σούδας ηττήθηκε από την Πολωνή Maja Pawelska, με 6-2, 6-1, για να ολοκληρώσει την προσπάθειά της.

Θυμίζουμε πως οι Έλληνες αθλητές ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους και στο διπλό χθες και πλέον έχουμε συμμετοχή μόνο στο consolation ταμπλό των αγοριών.

Εκεί, ο Άλκης Μιχαλακόπουλος κέρδισε σήμερα τον Βόσνιο Amir Skrijelj με 5-3, 4-1, αλλά ηττήθηκε στον 2ο γύρο από τον Ρουμάνο Cezar Stefan Bentzel, Νο.3 στο ταμπλό, με 4-1, 1-4, 4-1.

Ο Ανδρέας Μεσσής, που είναι στο Νο.9 του ταμπλό, πέρασε με bye στον 2ο γύρο και εκεί κέρδισε εύκολα τον Αζέρο Nazim Malikov με 4-0, 4-0. Στον 3ο γύρο του consolation ταμπλό θα αντιμετωπίσει τον Νορβηγό Paul Hjorteland, No.5 στο ταμπλό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots