Φιναλίστ Μπεκιάρη και Τσεπετονίδου στη Ρουμανία

 
Φιναλίστ Μπεκιάρη και Τσεπετονίδου στη Ρουμανία
tn team Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2024 - 17:52

Η Ειρήνη Μπεκιάρη και η Ιωάννα Τσεπετονίδου ήταν φιναλίστ στο διεθνές τουρνουά της Ρουμανίας, Buzau Tennis Open, που ανήκει στην 1η κατηγορία της Tennis Europe στα 12άρια.

Η Μπεκιάρη και η Τσεπετονίδου έφτασαν μέχρι τον τελικό στο χωμάτινο τουρνουά της πόλης Buzau της Ρουμανίας, παίζοντας μαζί στο διπλό.

Στον 1ο γύρο οι δυο Ελληνίδες παίκτριες κέρδισαν τις Ana Maria Moldovan και Katya Repetto με 6-1, 6-2. Στη συνέχεια απέκλεισαν για τα προημιτελικά τις Sara Maria Huiban και Daria Teodora Pascu με 6-1, 6-1, ενώ στα ημιτελικά κέρδισαν τις Monica Ioana Iliescu και Sofia Ioana Stoica με 7-5, 6-3.

Σήμερα, Μπεκιάρη και Τσεπετονίδου αγωνίστηκαν στον τελικό, όπου ηττήθηκαν από τις Ρουμάνες Natalia Maria Dicu και Natalia Gabriela Dragomir με 6-4, 6-0.

Η Μπεκιάρη, η οποία ήταν πρωταθλήτρια στην Πτολεμαΐδα πέρσι, έπαιξε στον 4ο τελικό της καριέρας της σε Tennis Europe διοργάνωση, 3ο στο διπλό. Φέτος ήταν φιναλίστ στο μονό του U12 Famagusta Club G2 στη Λεμεσό και στο διπλό του MNDB Open στη Σόφια, μαζί με την Τσεπετονίδου.

Για την Τσεπετονίδου ήταν ο 3ος τελικός σε Tennis Europe στη σεζόν και στην καριέρα της, μετά το MNDB Open στο διπλό και το τουρνουά της Herodotou Tennis Academy στο μονό.

Στο μονό του Buzau Tennis Open αυτή την εβδομάδα, οι δυο Ελληνίδες παίκτριες δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους στην κλήρωση, αφού και οι δυο έπαιξαν στον 1ο γύρο με τις πρωταθλήτριες του διπλού, που παράλληλα συνεχίζουν αμφότερες και στο μονό (παίζουν αύριο στους ημιτελικούς). Η Τσεπετονίδου ηττήθηκε από την Dicu με 6-2, 6-1, ενώ η Μπεκιάρη από την Dragomir με 7-5, 6-3.

Είχαν δικαίωμα να παίξουν στο consolation ταμπλό στη συνέχεια, αλλά η Μπεκιάρη δεν το έκανε, ενώ η Τσεπετονίδου έδωσε έναν αγώνα, στον οποίο κέρδισε τη Ρουμάνα Daria Teodora Pascu με 6-0, 6-0, αλλά μετά και εκείνη αποσύρθηκε από το ταμπλό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots