Το σήκωσαν Γελαδάρης και Μίταλας στο 60άρι των Τιράνων

 
Το σήκωσαν Γελαδάρης και Μίταλας στο 60άρι των Τιράνων
tn team Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2024 - 19:10

Ο Οδυσσέας Γελαδάρης και Γιώργος Μίταλας κατέκτησαν τον 2ο τίτλο του σε ITF διοργάνωση, στο J60 τουρνουά των Τιράνων.

Ο Γελαδάρης και ο Μίταλας κέρδισαν στον σημερινό τελικό τους Ιταλούς Daniel Aleksandar Amarandei και Simone Massellani με 6-1, 7-5, για να αναδειχθούν πρωταθλητές στο NSP Open στα Τίρανα της Αλβανίας.

Αυτός ήταν ο 1ος κερδισμένος τελικός για το δίδυμο των Γελαδάρη και Μίταλα μετά από 4 χαμένους που είχαν, στα 60άρια της Κέρκυρας, του Αγρινίου και των Σκοπίων, αλλά και στο 30άρι της Πέγιας, ενώ συνολικά ήταν ο 2ος τίτλος τους και ο 6ος τελικός που έπαιξαν φέτος σε ITF διοργάνωση, αφού είχαν κερδίσει ακόμα ένα τουρνουά, J30 κατηγορίας, στην ίδια πόλη.

Για να μπουν στον τελικό, οι Γελαδάρης και Μίταλας είχαν κερδίσει στον 1ο γύρο τους Ιταλούς Marco Bavaro και Mattia Paolo Pagano με 6-1, 6-3, καθώς και τους επίσης Ιταλούς Matteo Babudri και Alessio Balestrieri στα προημιτελικά με 6-2, 6-2. Στα ημιτελικά πέρασαν με walkover το εμπόδιο των Ρουμάνων Adrian Matei Nedelcu και David Popa.

Για τον Μίταλα αυτός ήταν ο 2ος τίτλος στα διπλά και ο 2ος γενικά που κερδίζει σε ITF διοργάνωση. Ο Γελαδάρης έχει κατακτήσει και 3 τίτλους στα μονά, σε J30 διοργανώσεις, δυο στην Πέγια και έναν στα Τίρανα.

Οι δυο Έλληνες τενίστες αγωνίστηκαν φυσικά και στο μονό αυτή την εβδομάδα, στην hardcourt διοργάνωση του National Sport Park των Τιράνων.

Ο Γελαδάρης έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, καθώς απέκλεισε τον Ιταλό Pietro Verno με 6-0, 6-1 και τον Ρουμάνο Denis Valentin Dragomir με 6-4, 6-4, πριν ηττηθεί από τον Ιταλό Simone Massellani με 6-0, 7-6 (6). Στον 1ο γύρο ολοκληρώθηκε η προσπάθεια του Μίταλα, που ηττήθηκε από τον Ιταλό Marco Bavaro με 6-2, 6-0.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots