Προκρίθηκε σε δυο τελικούς η Καρανταλή

 
Προκρίθηκε σε δυο τελικούς η Καρανταλή
tn team Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2024 - 19:43

Η Έλενα Καρανταλή θα παίξει σε δυο τελικούς αύριο στο J60 τουρνουά της ITF στο Majadahonda της Ισπανίας.

Μια τρομερή εβδομάδα διανύει στο Majadahonda της Μαδρίτης η Καρανταλή, η οποία παραμένει αήττητη σε μονό και διπλό και αύριο θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει τους τίτλους και στα δυο ταμπλό.

Η 17χρονη Ελληνίδα τενίστρια, η οποία προπονείται στην Ad In Tennis Academy της Βαρκελώνης, κέρδισε σήμερα σε ένα δύσκολο ματς την Ισπανίδα Sofia Fernandez Figueras με 6-1, 5-7, 6-3, για να μπει στον τελικό του μονού.

Νωρίτερα είχε αποκλείσει τις επίσης Ισπανίδες Marta Leon Jaume (6-4, 6-3), Sofia Segui Edmundson (6-3, 6-2) και Marta Gayoso de los Rios (6-4, 6-2).

Αύριο θα αντιμετωπίσει μια ακόμα Ισπανίδα, την συμπαίκτριά της στο διπλό, Gabriela Paun, διεκδικώντας τον 2ο τίτλο της σε μονό ITF διοργάνωσης, μετά το J60 τουρνουά της Γέιδα τον περασμένο Μάιο.

Μαζί με την Paun θα παίξουν αργότερα και τον τελικό του διπλού, ενάντια στις Ισπανίδες Vega Aguilar Ferrandez και Anna Cabassers Morros.

Οι δυο τους απέκλεισαν στον 1ο γύρο τις Fernandez Figueras και Irene Serrano Maestre με 7-6 (3), 6-2, στα προημιτελικά τις Yaiza Borderia και Eva Khabibullina με 6-1, 6-3, ενώ σήμερα κέρδισαν και τις Carla Guerrero Calvo και Solomia Maria Hryniv για τα ημιτελικά, με 6-2, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots