Βελιγράδι: Στα ημιτελικά η Κουκούλη, εκτός 4άδας η Μεντζέλου
Η Διόνη Κουκούλη συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της στο Point Open της Tennis Europe (U14, Category 3). Ολοκλήρωσε την καλή της πορεία στα προημιτελικά η Ιωάννα Μεντζέλου.
Η Κουκούλη, η οποία βρίσκεται στο Νο.1 του ταμπλό του Point Open, κέρδισε εύκολα σήμερα την Ιταλίδα Ludovica Baroni με 6-0, 6-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης των 14αριών της Tennis Europe, που φιλοξενείται στα indoor χωμάτινα γήπεδα του Ερυθρού Αστέρα.
Αύριο η αθλήτρια του Α.Ο.Α. Ηλιούπολης θα αντιμετωπίσει τη Βουλγάρα Isabella Zhecheva, για μια θέση στον τελικό.
Στα προημιτελικά ολοκλήρωσε την καλή της πορεία στο Βελιγράδι η Ιωάννα Μεντζέλου, η οποία ηττήθηκε σήμερα από τη Βουλγάρα Melanie Stoichkova, Νο.5 στο ταμπλό, με 6-2, 6-2.
Θυμίζουμε πως η Μεντζέλου απέκλεισε στο τουρνουά της Σερβίας την Σέρβα Lena Khalil με 6-4, 2-6, 7-6 (4), καθώς και τη Μαυροβούνια Anja Adamovic, Νο.2 στο ταμπλό και Νο.92 στην Ευρώπη στα 14άρια, με 6-3, 7-6 (5).
Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.