Φιναλίστ Αυγέρης και Μαργαρίτη στη Λεμεσό

Ο Αλέξανδρος Αυγέρης ήταν φιναλίστ στο μονό στο τουρνουά της Marcos Baghdatis Tennis Academy στη Λεμεσό, ενώ τη 2η θέση στο διπλό πήρε η Δανάη Μαργαρίτη.
Σε ακόμα έναν τελικό αγωνίστηκε ο Αλέξανδρος Αυγέρης, που μετά τη Λάρνακα και το τουρνουά της Herodotou Tennis Academy ήταν φιναλίστ και στη Λεμεσό και το τουρνουά της Marcos Baghdatis Tennis Academy.
Στον σημερινό τελικό, ο Αυγέρης ηττήθηκε από τον Πολωνό Sebastian Tejerina, Νο.1 στο ταμπλό και Νο.32 στην Ευρώπη στα 16άρια, με 6-4, 6-2.
Ο αθλητής του Α.Ο.Α. Αμπελ. Μενεμένης πέτυχε 4 νίκες αυτή την εβδομάδα στα γήπεδα της ακαδημίας του Μάρκου Παγδατή, ενώ αυτές τις δυο εβδομάδες στην Κύπρο είχε 8 νίκες σε 10 αναμετρήσεις, κατακτώντας και έναν τίτλο στο διπλό της Λάρνακας την προηγούμενη εβδομάδα, μαζί με τον Θάνο Ζαβουργιανό.
Στο διπλό των κοριτσιών, η Δανάη Μαργαρίτη και η Χρύσα Τιτοπούλου από την Κύπρο έπαιξαν στον τελικό σήμερα, αλλά ηττήθηκαν από τη Ρουμάνα Cristiana Cosmeanu και την Κροάτισσα Aleksandra Kardum.
Πολύ καλό απολογισμό είχε και η Μαργαρίτη στην Κύπρο, η οποία έπαιξε σε δυο προημιτελικούς στα μονά και σε έναν ημιτελικό και έναν τελικό στα διπλά, σε Λάρνακα και Λεμεσό.
Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.