Τίρανα: Συνεχίζουν στη 16άδα Κουτσού και Αγγελόπουλος

Η Μελίνα Κουτσού με 2 διαδοχικές νίκες προκρίθηκε στη 16άδα του τουρνουά της Tennis Europe στα 14άρια στα Τίρανα, ενώ στους "16" καλύτερους στα αγόρια μπήκε ο Αναστάσης Αγγελόπουλος.
Ξεκινώντας από τα προκριματικά την προσπάθειά της, όπου κέρδισε την Κυριακή τη Γαλλίδα Thira Bagate με 6-3, 6-4, η Μελίνα Κουτσού μπήκε στο κυρίως ταμπλό του Tirana Open TE U14 (Category 3, για να επικρατήσει σήμερα και της Ιταλίδας Ariel Kike Raineri με 6-3, 6-1.
Στην επόμενη φάση η Μελίνα θα αντιμετωπίσει τη δυνατή Ουκρανή Polina Chepurna, Νο.3 στο ταμπλό και Νο.195 στην Ευρώπη.
Την πρόκριση στους "16" στα Τίρανα πανηγύρισε και ο Αναστάσης Αγγελόπουλος στα αγόρια, ο οποίος απέκλεισε τον Σέρβο Petar Strumberger με 6-2, 6-3.
Στον 2ο γύρο ο Αγγελόπουλος θα αντιμετωπίσει τον Ολλανδό Valentijn Roodenburg, Νο.1 στο ταμπλό και Νο.42 στην Ευρώπη στα 14άρια.
Στα Τίρανα βρίσκεται και ο Θεόφιλος Τσοκανής, ο οποίος κέρδισε χθες τον Ιταλό David Navarro με 6-1, 6-4 στα προκριματικά και μπήκε στο βασικό ταμπλό. Αύριο θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο Lucas Vieira Mallard, για μια θέση στους "16".
Στα προκριματικά των αγοριών συμμετείχε και ο Κωνσταντίνος Ιωαννάτος, ο οποίος γνώρισε την ήττα από τον Ιταλό Diego Zinga με 6-3, 6-1.
Τέλος, αύριο θα ξεκινήσουν και τα ταμπλό των διπλών στα Τίρανα, όπου θα έχουμε διπλή εκπροσώπηση, από τον Αγγελόπουλο στα αγόρια και την Κουτσού στα κορίτσια.
Tirana Open TE U14 G3
BS14 | BS14q | GS14 | GS14q | BD14 | GD14 | OOP
Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.