Jug Open: Προκρίθηκαν στον τελικό Τσεπετονίδου και Τσολή

Η Ιωάννα Τσεπετονίδου και η Χαρά Τσολή προκρίθηκαν στον τελικό του διπλού του Jug Open και θα διεκδικήσουν τον πρώτο τους τίτλο σε Tennis Europe αύριο.
Οι δυο Ελληνίδες τενίστριες κέρδισαν στα ημιτελικά τις Σλοβάκες Petra Janacikova και Sophia Laura Stankova με 6-1, 6-4 και εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στον τελικό του Jug Open, διοργάνωση U14 3ης κατηγορίας της Tennis Europe.
Εκεί θα αντιμετωπίσουν τις κορυφαίες του ταμπλό, τη Βρετανίδα Ginny Chen και την Ολλανδέζα Cara Nitescu.
Και οι δυο διεκδικούν τον πρώτο τίτλο τους σε Tennis Europe διοργάνωση, με την Τσεπετονίδου να συμμετέχει για 4η φορά στην καριέρα της σε έναν τελικό, 1η στην κατηγορία των 14 ετών. Για την Τσολή θα είναι ο 1ος τελικός σε Tennis Europe τουρνουά.
Ο τρίτος Έλληνας που αγωνιζόταν σήμερα στα Σκόπια, ο Αναστάσης Αγγελόπουλος, ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στα ημιτελικά του διπλού, όπου μαζί με τον Σέρβο συμπαίκτη του, Marko Pavlovic, ηττήθηκαν από τους Ολλανδούς Thijmen Engelaan και Max Stassen με 6-1, 6-2.
Jug Open U14 TE G3
Boys Singles | Boys Doubles | Girls Singles | Girls Doubles | OOP
Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.