1ος τελικός στο γρασίδι για τον Παγώνη

Ο Ραφαήλ Παγώνης κέρδισε και τον Γερμανό Luys Calin, για να προκριθεί σε ακόμα έναν μεγάλο τελικό, τον πρώτο του στο γρασίδι, όπου θα διεκδικήσει τον 4ο συνεχόμενο τίτλο του!
Συνεχίζονται οι μεγάλες εμφανίσεις από τον Ραφαήλ Παγώνη και στο γρασίδι, με τον Έλληνα αθλητή να κερδίζει σήμερα τον Γερμανό Luys Calin, Νο.4 στο ταμπλό και Νο.12 στην Ευρώπη, με 6-4, 4-6, 6-2.
Ήταν η 22η συνεχόμενη νίκη του Παγώνη, που μετά από 3 συνεχόμενους τίτλους στο χώμα, στα Super Category της Maia και του Μιλάνου και το Category 1 του Piestany, διεκδικεί και το Category 1 του Raynes Park του Λονδίνου.
Ο νεαρός αθλητής του Ο.Α. Γλυφάδας, Νο.1 στο ταμπλό και στην Ευρώπη, ήταν ο δυνατότερος παίκτης στο καθοριστικό 3ο σετ, όπου επέβαλλε τον ρυθμό του και έχασε μόνο 2 games.
Τώρα θα παίξει με το Νο.2 του ταμπλό (Νο.5 στην Ευρώπη) αλλά και συμπαίκτη του στο διπλό, τον Αυστριακό Moritz Freitag.
Οι δυο τους γνωρίζονται πολύ καλά, έχουν παίξει ήδη αρκετές φορές και αντίπαλοι και συμπαίκτες, ενώ αργότερα σήμερα θα αντιμετωπίσουν τους Boyan Ilchev και Mikael Lehtinen, για μια θέση στον τελικό του διπλού.
Lexus Junior International Raynes Park (TE U14 G1)
Boys Singles | Boys Doubles | OOP
Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.