Πρόκριση για τον Μεσσή, δεν τα κατάφερε ο Γελαδάρης

Ο Ανδρέας Μεσσής ξεκίνησε με νίκη την προσπάθειά του στο δυνατό J200 τουρνουά της ITF στην Ολλανδία, δεν κατάφερε να τον ακολουθήσει στον 2ο γύρο ο Οδυσσέας Γελαδάρης.
Ο Μεσσής έπιασε πολύ καλή απόδοση και κέρδισε εύκολα τον Ολλανδό Elijah de Getrouwe, που προκρίθηκε μέσα από τα προκριματικά, με 6-0, 6-1, στον 1ο γύρο του TC Bakkum Dutch Junior Open.
Πήρε την πρόκριση για τη φάση των "32" ο 17χρονος αθλητής του Ο.Α. Φοίβος Λάρισας, Νο.276 στον κόσμο στα juniors, που θα αντιμετωπίσει αύριο τον Λετονό Rihards Neimanis, Νο.14 στο ταμπλό και Νο.157 στον κόσμο.
Δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον Μεσσή στον 2ο γύρο της χωμάτινης διοργάνωσης J200 κατηγορίας ο Γελαδάρης, Νο.188, ο οποίος ηττήθηκε από τον Ρώσο Marat Salbiev (No.187) με 6-3, 6-3.
Ο Γελαδάρης θα παραμείνει φυσικά στο Castricum της Ολλανδίας, έχοντας ανοιχτές υποχρεώσεις για το διπλό, όπου θα παίξει μαζί με τον Μεσσή. Στην πρεμιέρα τους οι δυο Έλληνες θα αντιμετωπίσουν τον Βραζιλιάνο Victor Alvares De Castro Rocha και τον Δανό August Brostroem Poulsen.
J200 ITF Castricum U18
Boys Singles | Boys Doubles | OOP
Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.