Η Κάλλιστρου πρωταθλήτρια σε σπουδαίο τελικό με τη Μυσιρλή (pics)
Η Δήμητρα Κάλλιστρου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια και στο μονό, μετά το διπλό, στο Category 1 τουρνουά της Σόφιας, που είχε αμιγώς ελληνικό χρώμα, με έναν σπουδαίο τελικό και τη Μιράντα Μυσιρλή να είναι φιναλίστ.
Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο Ελληνίδες τενίστριες, που ξεχώρισαν αυτή την εβδομάδα στο κλαμπ 15-40 της Σόφιας, φτάνοντας στον τελικό του MNDB Open, ενός πολύ δυνατού τουρνουά Category 1 στα 12άρια.
Μετά από μεγάλη μάχη στα δύο πρώτα σετ, τελικά η Κάλλιστρου κατάφερε να επικρατήσει στο 3ο και να πάρει τη νίκη με 5-7, 7-5, 6-1, ολοκληρώνοντας αήττητη την εβδομάδα της στη Σόφια.
Η Πατρινιά αθλήτρια της Α.Ε.Τ. Νίκη Πατρών, Νο.1 στη χώρα μας στα 12άρια, πέτυχε 9 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις αυτή την εβδομάδα, 5 στο μονό και 4 στο διπλό, κατακτώντας και τους 2 τίτλους.
Στο μονό κατέκτησε τον 2ο τίτλο της σε Category 1 διοργάνωση, λιγότερο από 1,5 μήνα μετά την επιτυχία της στο Koblenz της Γερμανίας. Συνολικά ήταν ο 3ος τίτλος της για φέτος και ο 5ος συνολικά σε Tennis Europe στα μονά, έχοντας κερδίσει άλλους 3 στα διπλά.
Μεγάλη εβδομάδα είχε και η Μυσιρλή, αθλήτρια του Σ.Α. Σερρών και Νο.2 στη χώρα μας στα 12άρια. Έκανε και εκείνη πολύ μεγάλες νίκες στη Σόφια, με αυτή επί της Alisa Fadeeva στα ημιτελικά να ξεχωρίζει, και προκρίθηκε στον 1ο της τελικό σε Category 1 διοργάνωση.
Ήταν μια πολύ μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό τένις και η πρώτη φορά που είχαμε ελληνικό τελικό σε Category 1 τουρνουά της Tennis Europe.
Θυμίζουμε πως στη Σόφια αγωνίστηκαν και οι Δημήτρης Αντωνίου και Σταύρος Λαδερός, που αμφότεροι έφτασαν μέχρι τα προημιτελικά, με τον πρώτο μάλιστα να ξεκινάει από τα προκριματικά την προσπάθειά του. Επιπλέον ήταν ημιφιναλίστ στο διπλό, όπου αγωνίστηκαν μαζί.
MNDB Open TE U12 (G1)
Boys Singles | Boys Doubles | Girls Singles | Girls Doubles





Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

