Tα κέρδισε όλα στην Κων/πολη η Κάλλιστρου! (pics)
Η Δήμητρα Κάλλιστρου πρωταγωνίστησε στο Soul Cup της Κωνσταντινούπολης και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια και στα δύο ταμπλό, στη σημαντικότερη επιτυχία της μέχρι τώρα σταδιοδρομίας της.
Για 1η φορά κερδίζει τίτλο σε Category 2 διοργάνωση στα 14άρια η Κάλλιστρου, η οποία κατέκτησε και τις δύο πρωτιές στο Soup Cup της Κωνσταντινούπολης.
Σήμερα κέρδισε δύο τελικούς. Πρώτα κατέκτησε τον τίτλο στο μονό, όπου επικράτησε της Aksiniia Velikolug, No.1 στο ταμπλό και Νο.40 στην Ευρώπη στα 14άρια, με 6-3, 6-2.

Ολοκλήρωσε έτσι με τον πιο επιβλητικό τρόπο μια καταπληκτική πορεία η Πατρινιά αθλήτρια, η οποία είχε αποκλείσει στα ημιτελικά και τη Νο.2 του ταμπλό, Viktoria Nanava, με 7-5, 6-2 - στο ματς αυτό έχανε με 0-4, 15-40 στο 1ο σετ!
Δεν έχασε σετ στα 5 παιχνίδια που έδωσε συνολικά στο μονό, καθώς στην πρεμιέρα της είχε νικήσει τη Maxime Soler με 6-3, 6-0, στη συνέχεια επικράτησε της Sofiia Sekisova με 6-1, 6-3 και στα προημιτελικά απέκλεισε την Coco Witton με 6-4, 6-2.
Αργότερα έπαιξε και τον τελικό του διπλού, όπου μαζί με τη Βουλγάρα παρτενέρ της, Karla Barzakova, είχαν πιο δύσκολο έργο, στο τέλος όμως νίκησαν τις Natalie Pizzul και Velikolug με 1-6, 6-3, 10-8.

Η Κάλλιστρου, η οποία διανύει την 1η της σεζόν στην κατηγορία των 14 ετών, έχει ξεκινήσει ιδανικά την πορεία της. Θυμίζουμε πως τον περασμένο μήνα είχε παίξει και στο Σιαουλιάι της Λιθουανίας, σε Category 3 τουρνουά, όπου επίσης κατέκτησε και τους δύο τίτλους. Παραμένει λοιπόν αήττητη στην κατηγορία των 14 ετών για το 2026.
Συνολικά έχει φτάσει τους 2 τίτλους στα μονά και 3 στα διπλά στην κατηγορία των 14 ετών στην Tennis Europe. Έχει κερδίσει και 8 τίτλους στα 12άρια (5 μονά, 3 διπλά), 4 από αυτούς το 2025, χρονιά που κατέκτησε 2 τίτλους Category 1.
Soul Cup | TE U14 | Category 2
Girls Singles | Girls Doubles

