Υπερασπίστηκε τον τίτλο της στο Les Raquettes η Παναγιωτίδου

 
Υπερασπίστηκε τον τίτλο της στο Les Raquettes η Παναγιωτίδου
tennisnews team Κυριακή, 08 Μαρτίου 2026 - 15:08

Η Λυδία Παναγιωτίδου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια για 2η συνεχόμενη χρονιά στο Tennis Europe U16 τουρνουά της Les Raquettes Tennis Academy στη Θεσσαλονίκη, επικρατώντας στον τελικό της Ιωάννας Τσεπετονίδου.

Η Παναγιωτίδου, Νο.1 στο ταμπλό, επικράτησε της Τσεπετονίδου (Νο.7) με 6-0, 6-1 στον τελικό του τουρνουά της Les Raquettes, που ανήκει στην Category 3 της Tennis Europe στα 16άρια.

Η αθλήτρια του Ο.Α. Θεσσαλονίκης, Νο.16 στην Ευρώπη στα 16άρια, κέρδισε τον 7ο τίτλο της σε 16άρι τουρνουά στα μονά. Έχει κερδίσει και 6 τίτλους στα διπλά στην ίδια κατηγορία.

Η Τσεπετονίδου, η οποία είναι αθλήτρια του Πανσερραϊκού, συμμετείχε στον πρώτο της τελικό σε μονό στην κατηγορία των 16 ετών σε Tennis Europe και έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια την οποία αδικεί το τελικό αποτέλεσμα.

Σήμερα ολοκληρώθηκε το τουρνουά της Les Raquettes, αφού νωρίτερα είχαμε και τον τελικό του μονού αγοριών, όπου ο Marko Aleksovski (Νο.1) επικράτησε του Igor Peric (No.5) με 6-4, 7-5.

Στο διπλό των κοριτσιών θυμίζουμε ότι πρωταθλήτριες ήταν οι Διόνη Κουκούλη και Χαρά Ζήνα, με φιναλίστ τις Παναγιωτίδου και Αντωνία Παπαγαπητού, ενώ στο διπλό των αγοριών φιναλίστ ήταν οι Κωνσταντίνος Καλπαξίδης και Γιάννης Βασιλειάδης

Όλα τα τελικά αποτελέσματα του τουρνουά εδώ

Tennis shots