Μεγάλη νίκη για τη Μαρία

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη
tennisnews team Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014 - 16:40

Η Μαρία Σάκκαρη σφράγισε με εκκωφαντικό τρόπο την είσοδό της στα προημιτελικά της διοργάνωσης των 10.000 δολαρίων, που φιλοξενείται στο Tinajo της Ισπανίας. Η 18χρονη Ελληνίδα επιβλήθηκε της Νο3 στο ταμπλό Ρωσίδας, Yana Buchina, με 6-2, 0-6, 6-3 και ζευγάρωσε για πρώτη φορά φέτος τις νίκες της σε ένα τουρνουά.

Στη 2η εβδομάδα της στην Ισπανία και στο Tinajo, η Μαρία παρουσίασε βελτίωση και πέτυχε σπουδαία νίκη για τον 2ο γύρο. Η 18χρονη πρωταθλήτριά μας νίκησε με 2-1 σετ την 21χρονη Ρωσίδα, Νο3 στο ταμπλό και Νο353 στον κόσμο, Yana Buchina, για να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για την προημιτελική φάση της hardcourt διοργάνωσης.

Για την προημιτελική φάση, η Μαρία θα αντιμετωπίσει τη Βελγίδα Elise Mertens. Η τελευταία σημείωσε μία εμφατική νίκη απέναντι στη Νο5 του ταμπλό Κινέζα, Jia-Jing Lu, με 6-4, 6-1.

Θυμίζουμε ότι στον 1ο γύρο της ισπανικής διοργάνωσης, η Σάκκαρη είχε πετύχει μία επίσης πολύ σημαντική νίκη για την ψυχολογία της, μετά από άλλο ένα παιχνίδι των τριών σετ και ακόμα πιο ανταγωνιστικό, απέναντι στην Yvonne Cavalle-Reimers (6-3, 2-6, 7-5).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots