Προημιτελικά στο μονό, ημιτελικά στο διπλό η Σακελλαρίδη

 
Προημιτελικά στο μονό, ημιτελικά στο διπλό η Σακελλαρίδη
tn team Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2021 - 19:51

Ακόμα μια πολύ καλή εβδομάδα διανύει στην Γκίζα της Αιγύπτου η Σαπφώ Σακελλαρίδη, η οποία πανηγύρισε διπλή πρόκριση σήμερα, μπαίνοντας στα προημιτελικά του μονού και στα ημιτελικά του διπλού του τουρνουά των 15.000 δολαρίων της ITF.

Την 3η της εβδομάδα διανύει στην Γκίζα η 18χρονη Σακελλαρίδη, η οποία την 1η εβδομάδα ήταν πρωταθλήτρια στο διπλό και έφτασε μέχρι τα προημιτελικά στο μονό, ενώ την 2η εβδομάδα της ήταν φιναλίστ στο μονό και στο διπλό.

Αυτή την εβδομάδα εξασφάλισε την είσοδό της στα προημιτελικά του μονού - για 3η διαδοχική φορά - ενώ στο διπλό πέρασε στα ημιτελικά, πανηγυρίζοντας και τις δυο προκρίσεις σήμερα, σε διάστημα λίγων ωρών.

Πρώτα αγωνίστηκε στο μονό, όπου κέρδισε τη Ρωσίδα Iuliia Nikitina με 6-1, 6-1. Ήταν η δεύτερη άνετη νίκη της γι' αυτή την εβδομάδα, αφού στον 1ο γύρο είχε κερδίσει με ακριβώς το ίδιο σκορ την Ινδή Ashmitha Easwaramurthi.

Αργότερα, η Σαπφώ, η οποία είναι στο Νο.2 του ταμπλό και στο Νο.605 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, κέρδισε και στο διπλό, όπου παίζει μαζί με την Κινέζα Youmi Zhuoma, με την οποία κέρδισε τον 3ο της επαγγελματικό τίτλο ITF πριν 2 εβδομάδες στην Γκίζα.

Οι δυο αθλήτριες είχαν κερδίσει στην πρεμιέρα τους τις Αιγύπτιες Renad Ayman Maamoun και Shahd Habib με 6-0, 6-1, ενώ σήμερα επικράτησαν για τα προημιτελικά των Chelsea Vanhoutte (Βέλγιο) και Ya Yi Yang (Κινεζική Ταϊπέι) με 6-4, 6-3.

Αύριο, η Σαπφώ θα παίξει στα προημιτελικά του μονού απέναντι στην Σλοβάκα Barbora Matusova, ενώ στα ημιτελικά του διπλού μαζί με την Zhuoma θα αντιμετωπίσουν την Easwaramurthi και την Anastasia Zolotareva.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots