Φιναλίστ στο διπλό, ημιτελικά στο μονό η Παπαμιχαήλ

 
Φιναλίστ στο διπλό, ημιτελικά στο μονό η Παπαμιχαήλ
tn team Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022 - 21:21

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ ολοκλήρωσε σήμερα την προσπάθειά της στο Ceska Lipa της Τσεχίας, έχοντας έναν πολύ καλό απολογισμό στο τουρνουά των 60.000 δολαρίων της ITF, αφού ήταν φιναλίστ στο διπλό και ημιφιναλίστ στο μονό.

Η Παπαμιχαήλ ηττήθηκε στα ημιτελικά του μονού από την Τσέχα Jesika Maleckova με 6-3, 6-1 σε 73 λεπτά, σε έναν αγώνα που έφυγε γρήγορα από τα χέρια της.

Συνολικά είχε μια πολύ καλή εβδομάδα η 29χρονη Ελληνίδα, η οποία κέρδισε τις προηγούμενες μέρες την Barbora Palicova με 4-6, 6-1, 6-1, την Tereza Smitkova με 6-2, 6-0 και την Conny Perrin με 7-6 (4), 6-3.

Αυτή την εβδομάδα η Δέσποινα ανέβηκε για 1η φορά στην καριέρα της στο Νο.156 της παγκόσμιας κατάταξης και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να βελτιώσει ξανά το career high της και να μπει για 1η φορά στο Top 150 της WTA.

Αργότερα, η Παπαμιχαήλ έπαιξε και στον τελικό του διπλού, όπου συνεργάστηκε με την Ιταλίδα Nuria Brancaccio. Μετά από ένα κλειστό ματς, οι δυο αθλήτριες ηττήθηκαν από τις Τσέχες Karolina Kubanova και Aneta Kucmova με 6-2, 7-6 (9), καταλαμβάνοντας τη 2η θέση στο τουρνουά.

Αυτός ήταν ο 2ος συνεχόμενος τελικός που έπαιξε σε 60άρι τουρνουά η Δέσποινα, η οποία πριν μια εβδομάδα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο τουρνουά των 60.000 δολαρίων της Καζέρτα στην Ιταλία, με συμπαίκτρια εκεί μια άλλη Ιταλίδα, την Camilla Rosatello.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots