Διπλή πρόκριση για Χριστοφή στο Monastir

 
Διπλή πρόκριση για Χριστοφή στο Monastir
tn team Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 - 19:03

Η Ελένη Χριστοφή προκρίθηκε στα προημιτελικά του μονού και στα ημιτελικά του διπλού στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Monastir στην Τυνησία.

Δυο νίκες μέσα σε λίγες ώρες πανηγύρισε σήμερα στα γήπεδα του Monastir η Ελένη Χριστοφή, η οποία εξασφάλισε την παρουσία της στα προημιτελικά του μονού και στα ημιτελικά του διπλού, στη hardcourt διοργάνωση των 15.000 δολαρίων της ITF.

Στο μονό έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι η 24χρονη Ελληνίδα τενίστρια, η οποία βρίσκεται στο Νο.745 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, για να κερδίσει τη Σέρβα Elena Milovanovic με 6-2, 6-2, σε 71 μόλις λεπτά.

Ήταν η 2η πολύ καλή εμφάνιση και straight sets νίκη για τη Χριστοφή, που στον 1ο γύρο είχε κερδίσει τη Γαλλίδα Marie Villet με 6-3, 6-1.

Στα διπλά, η Χριστοφή παίζει μαζί με την Αμερικανίδα Paris Corley, με την οποία είναι στο Νο.2 του ταμπλό. Επέστρεψαν από σετ πίσω και μετά από ένα πολύ κλειστό ματς κατάφεραν να κερδίσουν τις Κινέζες Mei Xu Wu και Zhenghua Xiao με 6-7 (5), 7-6 (3), 10-5, για να μπουν στην ημιτελική φάση.

Αύριο, η Χριστοφή θα αντιμετωπίσει για τα μονά τη Σέρβα Dejana Radanovic, που έχει περάσει και από το Top 200 της παγκόσμιας κατάταξης και έκανε μια πολύ εντυπωσιακή νίκη σήμερα απέναντι στην κορυφαία του ταμπλό, Angelica Raggi, με 6-0, 6-2.

Στα διπλά, Χριστοφή και Corley θα αντιμετωπίσουν τις Fernanda Labrana και Elena Milovanovic, Νο.4 στο ταμπλό, για μια θέση στον τελικό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots