Καλή νίκη για την Κορδολαίμη στην Ισπανία

 
Καλή νίκη για την Κορδολαίμη στην Ισπανία
tn team Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 - 21:24

Η Ελένη Κορδολαίμη πέτυχε μια πολύ καλή νίκη στα προκριματικά της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων της Πάλμα στην Ισπανία και μπήκε στον τελευταίο γύρο. Εκτός συνέχειας η Μάρθα Ματούλα.

Η Κορδολαίμη απέκλεισε από το τουρνουά της Πάλμα την Χιλιανή Daniela Seguel, No.12 στο ταμπλό και Νο.443 στην παγκόσμια κατάταξη, με 6-3, 7-5.

Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για την 30χρονη Ελληνίδα τενίστρια, που χθες είχε κερδίσει και την Κινέζα Tianmi Mi, με 2-6, 7-6, 10-3, για να μπει έτσι στον 3ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών.

Αύριο θα διεκδικήσει την είσοδό της στο κυρίως ταμπλό της δυνατής χωμάτινης διοργάνωσης της Ισπανίας, απέναντι σε μια άλλη Κινέζα, την Xinxin Yao.

Η Μάρθα Ματούλα ολοκλήρωσε σήμερα την πορεία της στον 2ο προκριματικό γύρο, καθώς ηττήθηκε από την Ισπανίδα Yvonne Cavalle-Reimers, Νο.1 στο ταμπλό και Νο.351 στον κόσμο, με 6-4, 6-2. Η Μάρθα είχε κερδίσει χθες την Ουγγαρέζα Amarissa Kiara Toth, με 3-6, 6-1, 11-9.

Στο προκριματικό ταμπλό της διοργάνωσης της Palmanova συμμετείχε και η Μιχαέλα Λάκη, η οποία αποκλείστηκε στον 1ο γύρο από τη Γερμανίδα Chantal Sauvant, με 6-1, 6-4.

Αύριο στη διοργάνωση που φιλοξενείται στην ακαδημία του Guillermo Vilas στη Μαγιόρκα, εκτός από την Κορδολαίμη θα αγωνιστεί και η Σαπφώ Σακελλαρίδη, που θα έχει διπλή αποστολή.

Η Σαπφώ παίζει απευθείας στο κυρίως ταμπλό και θα αντιμετωπίσει για τον 1ο γύρο την Ισπανίδα Noelia Bouzo Zanotti, ενώ αργότερα θα παίξει και στο διπλό, όπου μαζί με τη Βουλγάρα παρτενέρ της, Lia Karatancheva, θα αντιμετωπίσουν τις Ρουμάνες Oana Gavrila και Ioana Loredana Rosca, No.4 στο ταμπλό.

Στο τουρνουά των ανδρών της Πάλμα, συνεχίζει στον 3ο προκριματικό γύρο ο Στέφανος Σακελλαρίδης, ο οποίος απέκλεισε σήμερα με εγκατάλειψη τον Ισπανό Ivan Lopez, που εγκατέλειψε στο 5-2 του 1ου σετ (υπέρ του Στέφανου).

Αύριο ο 18χρονος Έλληνας τενίστας, Νο.2 στο ταμπλό των προκριματικών, θα αντιμετωπίσει τον Δανό Kane Bonsach Ganley.

Ο Μιχάλης Σακελλαρίδης ηττήθηκε σήμερα στον 2ο γύρο των προκριματικών, από τον Ισπανό Ignacio Benzal Alia, με 7-6, 3-6, 10-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots