Ήττα για την Παπαμιχαήλ στα προκριματικά της Ρώμης

 
Δέσποινα Παπαμιχαήλ
Δέσποινα Παπαμιχαήλ
tn team Δευτέρα, 08 Μαϊος 2023 - 14:04

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της φορμαρισμένης Arantxa Rus, στο προκριματικό ταμπλό του Internazionali BNL d' Italia στη Ρώμη.

Μετά από το τουρνουά της Μαδρίτης, η Δέσποινα Παπαμιχαήλ αγωνίστηκε στα προκριματικά ενός ακόμα πολύ μεγάλου event της κατηγορίας WTA 1000, στη Ρώμη της Ιταλίας.

Στον αγώνα της πρεμιέρας της ωστόσο, η 30χρονη Ελληνίδα τενίστρια δεν τα πήγε όπως θα ήθελε και γνώρισε την ήττα από την Arantxa Rus, Νο.11 στο ταμπλό και Νο.107 στον κόσμο, με 6-2, 6-1.

Η Rus, η οποία έφτασε μέχρι τον 2ο γύρο πριν 2 εβδομάδες στο 1000άρι της Μαδρίτης, όπου έχασε από τη Μαρία Σάκκαρη, χρειάστηκε να σβήσει 2 break point στο εναρκτήριο game της αναμέτρησης, αλλά κράτησε το σερβίς της για το 1-0.

Γενικά ήταν κλειστό παιχνίδι για περίπου ένα ημίωρο, με την 32χρονη παίκτρια από την Ολλανδία να ανεβάζει στροφές όμως στη συνέχεια και να κερδίζει 9 games στη σειρά, για να πάρει από το 2-2 ένα τεράστιο προβάδισμα με 6-2, 5-0.

Στον 2ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών της Ρώμης, η Rus θα αντιμετωπίσει τη Γαλλίδα Elsa Jacquemot, Νο.174 στον κόσμο, που απέκλεισε την Erika Andreeva, Νο.15 στο ταμπλό και Νο.121 στον κόσμο, με 6-2, 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots