Έσωσε διπλό m.p. και μπήκε κυρίως ταμπλό η Αδαλόγλου

 
Έσωσε διπλό m.p. και μπήκε κυρίως ταμπλό η Αδαλόγλου
tn team Τρίτη, 09 Μαϊος 2023 - 23:46

Η Μάγδα Αδαλόγλου πέτυχε 2 νίκες σήμερα στο Monastir της Τυνησίας και πήρε την πρόκριση για το κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων της ITF. Στον τελευταίο προκριματικό γύρο, χρειάστηκε να σβήσει διπλό match point! 

Μετά από ένα πολύ κλειστό παιχνίδι, που είχε ένα γεμάτο match tie-break και ξεπέρασε τις 2 ώρες σε διάρκεια, η Μάγδα Αδαλόγλου κατάφερε να κερδίσει την Καναδή Louise Kwong με 6-3, 6-7 (2), 11-9, για να πάρει το εισιτήριο για το κυρίως ταμπλό του τουρνουά των 15.000 δολαρίων της ITF που φιλοξενείται στο Monastir της Τυνησίας.

Παρότι προηγήθηκε με break στο 6-3, 6-5 και είχε τη δυνατότητα να κλείσει το ματς στο σερβίς της, η Αδαλόγλου έκανε τη ζωή της δύσκολη, καθώς υπέστη το break και στη συνέχεια έχασε το tie-break, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε match tie-break.

Εκεί κινδύνεψε άμεσα, καθώς ήταν πίσω με 7-9, κατάφερε όμως να σώσει διπλό match point και με 4 πόντους στη σειρά να κατακτήσει το tie-break με 11-9, παίρνοντας την πολύτιμη αυτή νίκη έπειτα από 2 ώρες και 8 λεπτά παιχνιδιού.

Αυτή ήταν η 2η νίκη που πέτυχε σήμερα η Μάγδα, αφού λίγες ώρες πριν είχε δώσει και τον πρώτο της αγώνα για το προκριματικό ταμπλό, που δεν έγινε χθες εξαιτίας της βροχής, κερδίζοντας εύκολα την Ιταλίδα Maria Gaia Meneguzzo με 6-2, 6-0.

Αύριο η Μάγδα θα έχει μια δύσκολη αποστολή για το κυρίως ταμπλό, αφού θα αντιμετωπίσει τη Νο.3 του ταμπλό και Νο.615 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, Lisa Mays, από την Αυστραλία.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots