Πρόκριση για τη Σακελλαρίδη, λύγισε η Παύλου

 
Πρόκριση για τη Σακελλαρίδη, λύγισε η Παύλου
tennisnews team Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2024 - 23:20

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη ξεκίνησε με νίκη την πορεία της στο δυνατό 75άρι στο Kursumlijska Banja της Σερβίας. Δεν τα κατάφερε η Δήμητρα Παύλου, που λύγισε μετά από 3 ώρες μάχης.

Κάτι περισσότερο από μια ώρα χρειάστηκε η Σαπφώ Σακελλαρίδη, για να επικρατήσει της προερχόμενης από τα προκριματικά, Evgeniya Burdina, με 6-3, 6-1.

Προκρίθηκε στη φάση των "32" του τουρνουά των 60.000 δολαρίων του Kursumlijska Banja στη Σερβία. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Astra Sharma, Νο.192 στον κόσμο και άλλοτε Νο.84.

Στο Kursumlijska Banja βρίσκεται και η Δήμητρα Παύλου, η οποία έδωσε μεγάλη μάχη με τη Γερμανίδα Luisa Meyer auf der Heide, την οποία έχασε με 4-6, 6-4, 6-4, έπειτα από 2 ώρες και 55 λεπτά παιχνιδιού. Το ματς αυτό διακόπηκε για κάποιες ώρες και από τη βροχή και έγινε κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Στο τουρνουά της Σερβίας αγωνίστηκε και η Μιχαέλα Λάκη, στο ταμπλό των προκριματικών, όπου έμεινε εκτός στον τελευταίο γύρο. Η Μιχαέλα απέκλεισε τη Σέρβα Andrea Obradovic με 6-3, 6-2, αλλά ηττήθηκε στον 2ο γύρο των προκριματικών από τη Βουλγάρα Rositsa Dencheva με 6-2, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots