Κέρδισε ξανά τη Sharma η Σακελλαρίδη!

 
Κέρδισε ξανά τη Sharma η Σακελλαρίδη!
tn team Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2024 - 17:46

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη κέρδισε για 2η φορά μέσα σε 2 εβδομάδες την Astra Sharma, σε μια αναμέτρηση που έσβησε και match point, για να προκριθεί στη φάση των "16" της διοργάνωσης των 60.000 δολαρίων του Kursumlijska Banja στη Σερβία.

Η Σακελλαρίδη είχε κερδίσει την Αυστραλή τενίστρια, Νο.192 (και πρώην Νο.84) στον κόσμο, την προηγούμενη εβδομάδα στο 75άρι του Πάζαρτζικ της Βουλγαρίας και αυτή την εβδομάδα το επανέλαβε στο Kursumlijska Banja της Σερβίας, σε ακόμα ένα ITF W75 τουρνουά.

Η 21χρονη Ελληνίδα έκανε μάλιστα μια σπουδαία ανατροπή σήμερα, αφού βρέθηκε πίσω με σετ και στο tie-break του 2ου σετ αντιμετώπισε και match point, στο 6-7, κατάφερε όμως να κερδίσει τους 3 επόμενους πόντους και να κυριαρχήσει στο 3ο σετ, επικρατώντας τελικά της Sharma με 3-6, 7-6 (7), 6-1.

Στον 3ο γύρο της διοργάνωσης των 60.000 δολαρίων της Σερβίας, η Σακελλαρίδη θα αντιμετωπίσει μια εκ των Noma Noha Akugue και Tena Lukas.

Στο μεταξύ η Ελληνίδα παίκτρια προκρίθηκε και στα προημιτελικά του διπλού, όπου παίζει μαζί με τη Ρουμάνα Andreea Amalia Rosca, παίρνοντας walkover σήμερα εις βάρος των Klaudija Bubelyte και Marcelina Podlinska.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots