Ένας τελικός κι ένας ημιτελικός για τον Λαζαρίδη στο Vilamoura

 
Ένας τελικός κι ένας ημιτελικός για τον Λαζαρίδη στο Vilamoura
Ένας τελικός κι ένας ημιτελικός για τον Λαζαρίδη στο Vilamoura
tennisnews team Τρίτη, 02 Απριλίου 2019 - 16:37

Η χρονιά ξεκίνησε δυναμικά για τον Γιώργο Λαζαρίδη στο Vilamoura της Πορτογαλίας, όπου συμμετείχε σε έναν τελικό στο μονό και έναν ημιτελικό στο διπλό.

Στο μονό ο Λαζαρίδης ηττήθηκε έπειτα από ένα δυνατό παιχνίδι από τον Αυστριακό Joseph Riegler, Νο. 4 στο ταμπλό και Νο. 35 στην παγκόσμια κατάταξη, με 6-3, 6-3.

Αγωνίστηκε στο ταμπλό δεύτερης ευκαιρίας, όπου κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό. Εκεί αρκέστηκε στη δεύτερη θέση, καθώς η κούραση έκανε την εμφάνισή της, αφού την προηγούμενη μέρα είχε αγωνιστεί συνολικά σε 3 αγώνες σε μονό και διπλό.

Στο διπλό, ο Έλληνας πρωταθλητής συνεργάστηκε με τον Ολλανδό Rody De Bie, φτάνοντας μέχρι την ημιτελική φάση. Στον 1ο γύρο κέρδισαν τους Ελβετούς Yann Jauss και Herbert Keller με 6-4, 6-2.

Στα προημιτελικά απέκλεισαν τον Riegler και τον Ισπανό συμπαίκτη του, Enrique Siscar Meseguer, με 1-6, 6-4, 10-7, στα ημιτελικά όμως ηττήθηκαν έπειτα από έναν πολύ κλειστό αγώνα από τους Αυστριακούς Thomas Flax και Nico Langmann, με 4-6, 6-4, 10-5.

Στο Vilamoura της Πορτογαλίας βρίσκονται επίσης οι Κωνσταντίνος Διαλεκτόπουλος και Στέφανος Διαμαντής, που αυτή την εβδομάδα θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στα ευρωπαϊκά προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, BNP Paribas World Team Cup.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots