Στην Αττάλεια η Εθνική για τα προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

 
Στην Αττάλεια η Εθνική για τα προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου
tn team Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 - 13:51

Στην Αττάλεια της Τουρκίας βρίσκεται η ελληνική αποστολή, που εκπροσωπείται από τους Γιώργο Λαζαρίδη, Κωνσταντίνο Διαλεκτόπουλο, Επαμεινώνδα Σταμάτη και τον ομοσπονδιακό προπονητή Γιώργο Κόντο, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος τένις σε αμαξίδιο.

Οι αγώνες ξεκινούν αύριο Τετάρτη και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή, στις 26 Μαρτίου. Οι νικητές της προκριματικής φάσης θα προκριθούν μαζί με 8 ομάδες που έχουν περάσει ήδη απευθείας, στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου (BNP Paribas World Team Cup), που θα διεξαχθεί με 16 ομάδες στην Πορτογαλία.

Ο Γιώργος Κόντος είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός και αρχηγός της ελληνικής αποστολής, ενώ ο Γιώργος Λαζαρίδης, ο οποίος βρίσκεται στο Νο.79 της πακγόσμιας κατάταξης, θα είναι στο Νο.1 της ομάδας μας, που αποτελείται ακόμα από τους Κωνσταντίνο Διαλεκτόπουλο και Επαμεινώνδα Σταμάτη.

"Θα είναι μεγάλη επιτυχία να πλασαριστούμε στη μέση της κατάταξης, δηλαδή να μπούμε μέσα στην πρώτη 8άδα ή 10άδα. Οι αντίπαλοι μας είναι πολύ δυνατοί και θα είναι μεγάλη έκπληξη να πλασαριστούμε σε ψηλότερες θέσεις", είπε ο Γιώργος Κόντος.

Πέρσι, η Εθνική μας ομάδα είχε καταλάβει την 11η θέση στο αντίστοιχο τουρνουά. Φέτος ταξίδεψε στην Τουρκία με μεγάλο στόχο ένα πλασάρισμα στην πρώτη 10άδα, με βλέψεις και για την πρώτη 8άδα που οδηγεί στη μεγάλη πρόκριση.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots