Σάκκαρη στο ΤΝ: "Με κρέμασε το σερβίς μου"

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη
tennisnews team Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020 - 12:23

Η Μαρία Σάκκαρη στάθηκε στην απόδοση του σερβίς της μετά τη σημερινή της ήττα απέναντι στην Petra Kvitova. Η επόμενη μέρα και το μήνυμά της στους Έλληνες φιλάθλους που την στήριξαν αυτή την εβδομάδα.

Η Μαρία ήταν 3 games μακριά από τα προημιτελικά του Australian Open, καθώς κέρδιζε με 7-6 (4), 3-3 την Kvitova, η Τσέχα ωστόσο ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της από τα μέσα του 2ου σετ και κέρδισε τα 9 από τα 11 τελευτάια games της αναμέτρησης.

"(Η Kvitova) έπαιξε πολύ καλύτερα, κυρίως από τα μέσα του 2ου σετ, νομίζω στάθηκε και η ίδια σε αυτό. Με κρέμασε λίγο το σερβίς μου σήμερα, γιατί ειδικά μ' αυτή την παίκτρια αν δεν σερβίρεις τουλάχιστον στους μισούς πόντους του game καλά, δεν μπορείς να κερδίσεις με τίποτα", απάντησε η Σάκκαρη στη σχετική ερώτηση του ανταποκριτή μας στη Μελβούρνη, Βασίλη Ρουμελιώτη.

"Ήταν ένας αγώνας. Σίγουρα στεναχωρήθηκα, αλλά δεν παύω να παίζω καλά και να είμαι σε καλή κατάσταση, οπότε νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά φέτος. Θα συνεχίσω με το ίδιο σκεπτικό, δεν αλλάζει κάτι στο πόσο πιστεύω σε μένα."

Το πρόγραμμα τώρα για τη Μαρία είναι επιστροφή στην Ευρώπη, καθώς σε δυο εβδομάδες θα αγωνιστεί στο indoor τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης (10-16 Φεβρουαρίου). Στη συνέχεια θα παίξει στο Ντουμπάι (17-23 Φεβρουαρίου), στη Ντόχα (24 Φεβρουαρίου - 1 Μαρτίου), στο Indian Wells (9-22 Μαρτίου), στο Μαϊάμι (23 Μαρτίου - 5 Απριλίου) και στο Charleston (6-12 Απριλίου), όπως ανέφερε.

Τέλος, η Μαρία έστειλε και ένα μήνυμα στους ομογενείς που την υποστήριξαν αυτή την εβδομάδα στη Μελβούρνη μέσα από την εξέδρα: "Θέλω να τους ευχαριστήσω σίγουρα. Η ατμόσφαιρα είναι μοναδική εδώ. Το ξέρω πως και γι' αυτούς δεν είναι εύκολο να αφήνουν τις δουλειές τους και να έρχονται να μας βλέπουν, αλλά και μεις τους δίνουμε μεγάλη χαρά που είμαστε εδώ και αγωνιζόμαστε και για τους Έλληνες που ζουν στην Ελλάδα και για τους Έλληνες εδώ, οπότε θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και θα τα πούμε του χρόνου πάλι."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots