Έφτασε η νέα σειρά ρακετών της HEAD με όνομα...Radical (pics)

 
Έφτασε η νέα σειρά ρακετών της HEAD με όνομα...Radical (pics)
tennisnews team Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 - 17:37

Χρησιμοποιώντας τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας, αναπτύχθηκε ένα τρομερά μοντέρνο και ευέλικτο πλαίσιο στη νέα σειρά της HEAD με τίτλο Radical, για να μπορεί ο κάτοχος της ρακέτας να αντιμετωπίζει στο γήπεδο κάθε πόντο.

Όλα ξεκίνησαν πριν από 28 χρόνια όταν η Head έφτιαξε μια ρακέτα για τον Andre Agassi που θα τον οδηγούσε στη κατάκτηση 37 τίτλων. Από τότε αποτελεί "όπλο" για κορυφαίους τενίστες, όπως Andy Murray, η Sloane Stephens, ο Taylor Fritz και ο Diego Schwartzman.

 

 

Sound Grommets


To Sound Grommets παρέχει βελτιωμένη ισχύ μέσω της κίνησης των χορδών και βελτιστοποιεί τόσο τον ήχο όσο και τους κραδασμούς.

 

 

Μεταβαλλόμενο Beam


Το μεταβαλλόμενο beam εξισορροπεί την ισχύ, τον έλεγχο και το spin της ρακέτας.

 

 

 

Έλεγχος χορδών


Η ρακέτα διαθέτει πυκνότερο σύστημα συνδέσεων των χορδών (16/19) το οποίο παρέχει τον τέλειο συνδυασμό ελέγχου και δύναμης.

 

Δείτε τις ρακέτες της σειράς Radical και επιλέξετε τη καταλληλότερη για εσάς:

Radical Pro
Η Radical Pro έρχεται με νέο τολμηρό σχεδιασμό και ένα νέο πλαίσιο για βελτιωμένη απόδοση, προσδίδοντας ευελιξία στο παιχνίδι σας. (Περισσότερα...)

Radical MP
Με τη τεχνολογία Graphene 360+ και ένα νέο σχεδιασμό, η Radical MP είναι κατασκευασμένη για έναν παίχτη που αγωνίζεται σε όλες τις επιφάνειες και που αναζητά τέλειο συνδυασμό δύναμης και διαχείρισης της ρακέτας. (Περισσότερα...)

Radical S
Είναι η ιδανική ρακέτα για παίχτες κλάμπ, με μεγαλύτερο μέγεθος κεφαλής και μειωμένο βάρος, καθώς και την τεχνολογία Graphene 360+. (Περισσότερα...)

Radical Lite
Η Radical Lite είναι φτιαγμένη για παιχνίδι σε κάθε επιφάνεια, ελαφρύτερη, με μεγαλύτερο μέγεθος κεφαλής καθώς και εξαιρετικό σχεδιασμό. (Περισσότερα...)

Η HEAD προσφέρει επίσης την δυνατότητα αναγραφής έως και 7 γραμμάτων πάνω στον σκελετό της ρακέτας Radical. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά Radical επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της HEAD.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε:
head.com/tennis
facebook.com/headtennis
twitter.com/head_tennis
instagram.com/headtennis_official

Ελληνική αντιπροσωπεία HEAD ΑΦΟΙ ΙΩΝΑΣ
12ο Χλμ. Αθηνών - Λαμίας & Βαλαωρίτου.
Μεταμόρφωση 14452
τηλ: 210 2844-484
ionas.gr/head

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots