ATP
Vekic: "Αισθάνομαι άσχημα για τον Novak"

 
Vekic: "Αισθάνομαι άσχημα για τον Novak"
Vekic: "Αισθάνομαι άσχημα για τον Novak"
tennisnews team Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020 - 11:36

Η Donna Vekic υπερασπίστηκε τον Novak Djokovic, εξηγώντας πως νιώθει πολύ άσχημα που το εγχείρημα του Adria Tour είχε αυτή την κατάληξη, ενώ οι προθέσεις των διοργανωτών ήταν οι καλύτερες.

"Σε μια τέτοια κατάσταση, νιώθω πολύ άσχημα για τον Novak, επειδή η ιδέα του ήταν εκπληκτική. Είναι δύσκολο να κρίνουμε εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί στη Σερβία και στην Κροατία, όπου οι άνθρωποι συμπεριφέρονται χωρίς κανέναν περιορισμό, όχι μόνο στο τένις. Αν βγεις έξω στα εστιατόρια και στα κλαμπ, θα δεις συνωστισμένους ανθρώπους", δήλωσε η Vekic.

"Νιώθω πολύ άσχημα για τον Novak και ειλικρινά το να φέρει τόσους από τους κορυφαίους παίκτες της Κροατίας ήταν πολύ καλή δουλειά - και το έκανε και για φιλανθρωπικό σκοπό. Νιώθω πολύ άσχημα που κατέληξε μ' αυτό τον τρόπο. Είχε μόνο καλές προθέσεις", κατέληξε η 23χρονη Κροάτισσα τενίστρια.

Η Vekic, η οποία συμμετείχε στο Adria Tour της Ζαντάρ στην Κροατία, εξετάστηκε την Κυριακή το βράδυ και το τεστ της βγήκε αρνητικό. Παρόλα αυτά τήρησε το προληπτικό μέτρο να μπει σε εθελοντική καραντίνα και θα κάνει νέο τεστ σήμερα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots